• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slow-Nowa kapela

Slow - nowa kapela thrash/nu metalowa (tak się nazywają Smile ).Dosyć lubię ten zespół (chociaż wydali tylko [na razie] jedno demko).Link do strony jest w moim podpisie a tu możecie zassać mp3:
Running In Pain
Sometimes
Dungeons Of Hate
Najlepsze radio
[Obrazek: afera.gif]
[Obrazek: banner.gif]
Odpowiedz

nie rozumiem, jak popieprzonym trzeba być, żeby bezcześcić thrash metal, poprzez mieszanie go z nu-shitem :?
Odpowiedz

Atreju napisał(a):nie rozumiem, jak popieprzonym trzeba być, żeby bezcześcić thrash metal, poprzez mieszanie go z nu-shitem :?
Nie do mnie z pretensjami. Poczytaj sobie Księgę Gości i wpis Ktoś Smile.Cóż wydali demko w 2004.Trzeba poczekać co będzie nowego bo granie niby 2 rodzaji metalu to tak dziwnie wychodzi. Niech grają thrash Big Grin
A tu cytat:
Janiol napisał(a):Hey! Cała zabawa polega na tym że nie to ładne co ładne, ale co sie komu podoba... recenzje na temat naszego dema i zespołu słyszeliśmy już od wielu osób, nie tylko fanów metalu ale przede wszystkim ludzi grających w zespołach, nikiedy nawet bardzo znanych muzyków i takiej recenzji jak ta Ktośa jeszcze nigdy nie dostaliśmy Smile coż, szanujemy Twoje zdanie, jednak od czasów dema nagranego grubo ponad rok temu zespół stanowczo się rozwinął, zatem póki czegoś nowego nie nagramy, to zapraszamy na koncerty... pozdro!
No Comments :/
Najlepsze radio
Odpowiedz

ściągnąłem, posłuchałem i... o ile gitarki faktycznie brzmią nieco thrashowo, to wokal wszystko psuje, albo wokal do wymiany, albo z kapelki nic nie będzie... a poza tym, trochę brakuje pomysłu na tworzenie muzyki i jest ona nieco... nudnawa :?
Odpowiedz

Atreju napisał(a):ściągnąłem, posłuchałem i... o ile gitarki faktycznie brzmią nieco thrashowo, to wokal wszystko psuje, albo wokal do wymiany, albo z kapelki nic nie będzie... a poza tym, trochę brakuje pomysłu na tworzenie muzyki i jest ona nieco... nudnawa :?

No cóż albo czekamy na płyte labo jednak zmiana vokalu (prawie wszyscy mówią w Xiedze Gości by sobie zmienili). Czekajmy!
Najlepsze radio
Odpowiedz