08-17-2005, 08:22 AM
Slow - nowa kapela thrash/nu metalowa (tak się nazywają
).Dosyć lubię ten zespół (chociaż wydali tylko [na razie] jedno demko).Link do strony jest w moim podpisie a tu możecie zassać mp3:

Atreju napisał(a):nie rozumiem, jak popieprzonym trzeba być, żeby bezcześcić thrash metal, poprzez mieszanie go z nu-shitem :?Nie do mnie z pretensjami. Poczytaj sobie Księgę Gości i wpis Ktoś
Janiol napisał(a):Hey! Cała zabawa polega na tym że nie to ładne co ładne, ale co sie komu podoba... recenzje na temat naszego dema i zespołu słyszeliśmy już od wielu osób, nie tylko fanów metalu ale przede wszystkim ludzi grających w zespołach, nikiedy nawet bardzo znanych muzyków i takiej recenzji jak ta Ktośa jeszcze nigdy nie dostaliśmyNo Comments :/coż, szanujemy Twoje zdanie, jednak od czasów dema nagranego grubo ponad rok temu zespół stanowczo się rozwinął, zatem póki czegoś nowego nie nagramy, to zapraszamy na koncerty... pozdro!
Atreju napisał(a):ściągnąłem, posłuchałem i... o ile gitarki faktycznie brzmią nieco thrashowo, to wokal wszystko psuje, albo wokal do wymiany, albo z kapelki nic nie będzie... a poza tym, trochę brakuje pomysłu na tworzenie muzyki i jest ona nieco... nudnawa :?