• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slipknot...

czlowieku daj juz spobie spokoj i nie prowokuj mnie dalej takie txty jak te twoje moze kazdy wymyslic idz poczytaj sobie posty w dzialach heavy/power/thrash i black/death moze zmadrzejesz
Odpowiedz

LOL...
IF YOU ARE 555 THEN I'M 666

"Jeśli chcesz mówić, mówisz, jeśli nie, to nie."
Odpowiedz

Ja uwazam ze Slipknot jest spoko. Jesli ktos jest innego zdania to okej. Ja np. nie lubie Iron mAIDEN I co?? mam sie z nim klucic???
...mama mi powiedziała 8)

nie, chyba, że nie lubisz ManOwaR!
Odpowiedz

nie lubie niczego oprocz tego co lubie ;P

No to znowu ja mam prosbe nie klocmy sie PROSZE. Bo to juz robi sie nudne jak ktos nie lubi Slipknota to ok jego sprawa i nie wiem po co sie wyzywac przez to nie nie osiagniemy.
... and after years in dark tunnels
he came to silence
Odpowiedz

Kurwa jego w dupę jebana chuj mać, nie wyrobię do jebanej kurwy nędzy.

Większego chuju jebany nie miałeś avatara? Wypierdolić kurwia...
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

co jest?! zniwiarz ci sie nie podoba? 8)

jemu chyba chodzi o wielkosc tego avatara a nie o to co on przedstawia
Odpowiedz

Wcześmiej było taki duze cholerstwo. Nie jesteś śmieszny, knypie.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Skoro tak się sprawa ma, to zamykam.

Nie ma postów na temat, to nie ma tematu.

Groźby, skargi na PM.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Więc ja do tematu powróce. Lubie Slipknota. Szczególnie za vermilion, według mnie ich najlepszy kawałek
Odpowiedz

Nie wiem co wiekszosc chce od Slipknota. Zajebisty zespół i tyle, a szczególnie dlatego ze łączy w sobie wiele gatunków. Kopie dupe i to bardzo przyjemnie(szczególnie piosenka "Sic!") Laughing
My reflection.
Odpowiedz

Dla mnie może nie są jacyś genialni, ale mają pare kawałków które lubie posłuchać. No i musze przyznać, że mają zajebistego perkusiste. Zajebiście napierdziela, no i chyba ma najlepszą maske z nich wszystkich Wink
Odpowiedz

Co prawda jest to jak widzę przedawniony temat,ale co do kwestii Slipknot'a,mnie tylko wkurza,że tak wielką rzesze fanów mają wśród nastolatków,ale czy Metallica,której nie cierpię i muzyka która nie przedstawia żadnej wartości ma mniej fanów w wieku od 12 lat wzwyż? Jednak szanuję ten zespół za to,że byli prekursorami nowych brzmień,de facto Urlich czy jak mu tam grał swego czasu w sposób,który był nie do pomyślenia.A Slipknot,kolejna płyta i kolejny sukces,rozwijają się i dla mnie są genialni,mają wszystko to czego szukam w muzyce,pasję,energie,spokój,dojrzałość,szaleństwo to jest według mnie kwintesencja świetnej kapeli i muzyki.Czy mam rację???W swoim mniemaniu?Tak,ale nie zamykam się tylko na ten zespół,więc proszę nie wyciągać zbyt pochopnych wniosków w związku z moją wypowiedzią,pozdrawiam prawdziwe Larwy i fanów innych zespołów z wyrazami szacunku i uznania oraz bez obrazy.

P.S. Slipknot w moim odczuciu jest najlepszy,ale 21 lat to zbyt mały okres w historii by móc docenić takie potęgi jak Metallica czy Led Zeppelin (Zeppelini to klasyk),a może nie? Sami odpowiedzcie na to pytanie.

2 P.S. O gustach się nie dyskutuje,pozdrawiam Laughing 8) Crying or Very Sad
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 18 gości