06-21-2005, 08:05 PM
Lech napisał(a):no fakt, ale sztuczna i jak na lekarstwo
eeeeetam przesadzasz
![Tongue Tongue](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/razz.png)
![Tongue Tongue](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/razz.png)
NIE ZGADZAM SIE NIE ZGADZAM SIE NIE ZGADZAM SIE
Lech napisał(a):no fakt, ale sztuczna i jak na lekarstwo
Johnny napisał(a):...Jestem prekustą wogole nie znanego zeposluCzym ,do kurwy ?
G napisał(a):Nie trzeba od razu być blackmetalowcem z pomalowanym ryjem żeby grać agresywnie.
Johnny napisał(a):Taaaa...Ile by macie lat dzieci ??Myślicie ze na scenie jest pewnie bardzo łatwo stworzyc agresje...Jestem prekustą wogole nie znanego zeposlu...Poprotu sobie gramy dla siebie ! I WIERZCIE mi to nie jest tak sobie stworzyc agresje od słowa...Mam 29 lat...I wiem duzo o takie muzie...Ciekawe jakie są wasze typu agresji pewnie Ivan i Delfin co ??
Pozdro.Johnny ! STAY SIC !
MaFFej napisał(a):A tak swoją drogą to do Slipknota jestem neutralnie nastawiony - maja kilka niezłch kawałków (i świetnego perkusistę oraz wokalistę) ale pozostałe są mocno średnie lub zwyczajnie słabe. To tylko moja opinia. Ale posłuchac można.Ja mam o nich takie samo zdanie ale są tacy ,którzy mieszają ich z błotem tylko dlatego ,że się chłopakom udało muzycznym biznesie.
G napisał(a):MaFFej napisał(a):A tak swoją drogą to do Slipknota jestem neutralnie nastawiony - maja kilka niezłch kawałków (i świetnego perkusistę oraz wokalistę) ale pozostałe są mocno średnie lub zwyczajnie słabe. To tylko moja opinia. Ale posłuchac można.Ja mam o nich takie samo zdanie ale są tacy ,którzy mieszają ich z błotem tylko dlatego ,że się chłopakom udało muzycznym biznesie.
Lech napisał(a):...sukces komercyjny nigdy nie skreslal zespolu w moich oczach.
Johnny napisał(a):Ciekawe jakie są wasze typu agresji pewnie Ivan i Delfin co ??
Johnny napisał(a):Co do "Dobrego perkusisty Joey" jest on najlepszym perkusistą na swiecie...
Johnny napisał(a):Ja nie napialem ze Slipknot jest NAJagresywniejszym zepolem!napisałeś, i właśnie to mnie przytkało