06-13-2005, 08:48 PM
nigdy w zyciu nie ustawila bym sobie biletu na slipow na tapcie w kompie poniewaz za kazdym razem patrzac na pulpit musialabym cierpiec
goofi napisał(a):nigdy w zyciu nie ustawila bym sobie biletu na slipow na tapcie w kompie poniewaz za kazdym razem patrzac na pulpit musialabym cierpiecnieno ja jakoś daje rade ale powoli mi sie nudzi więc sobie zmienię na jakąś tapetke Children of Bodom......tak to dobry pomysł
ReTuRn napisał(a):Po prostu cierpienia mlodego Wertera, nic dodac, nic ujac. Ten wewnetrzny bol zniszczylby wasze dusze, do prawdy...No i po co się nabijasz? Dla niektórych takie rzeczy na prawdę wiele znaczą.
Johnny napisał(a):Ta agrasja, zaden zespol nie prowadzil takiej agresji...żartujesz?
Scully napisał(a):Johnny napisał(a):Ta agrasja, zaden zespol nie prowadzil takiej agresji...żartujesz?
Lech napisał(a):Scully napisał(a):Johnny napisał(a):Ta agrasja, zaden zespol nie prowadzil takiej agresji...żartujesz?
mehehe! agresja w Slip-knocie czego ludzie nie wymysla
Lech napisał(a):jak zobaczyłam, że "żaden zespół nie prowadził takiej agresji", już abstrahując od błędów stylistycznych, zarządziłabym obowiązkową edukację nt. Slayera w szkole podstawowej.Scully napisał(a):Johnny napisał(a):Ta agrasja, zaden zespol nie prowadzil takiej agresji...żartujesz?
mehehe! agresja w Slip-knocie czego ludzie nie wymysla
Johnny napisał(a):FUCK THE POZERS !
Alsvartr napisał(a):o, przeoczyłam FUCK THE POSERS, aż mi momentalnie Manowarem i grozą zawiałoJohnny napisał(a):FUCK THE POZERS !
To jest najlepsze w całej jego wypowiedzi
A co do agresji to zgadzam się ze Scully