06-08-2005, 07:29 PM
az sie czlowiekowi milej zrobilo
~Rezz napisał(a):Godziny odliczam do koncertu!!! - niech to wystarczy za komentarz.Odliczam godziny, żeby się powiesić
Yeah!
8)
Pearl napisał(a):Nie mogę jechać na ten koncert z jednego pierdolonego powodu. Bo jest w WARSZAWIE! A mnie starsi nie chcą tak daleko puścić Chyba sobie popłaczemy razem. We dwie zawsze raźniej
Pearl napisał(a):Pocieszmy się tym, że Korn przyjeżdża na Śląsk
Ajana napisał(a):Ja tam ich za bardzo nie znam, bo słyszałam raptem pare utworów,ale ostatnio widziałam ich koncert w TV i bardzo mi się podobał.Gdzie leciał ten koncert?? 8) nie oglądałem
Ajana napisał(a):Na Vivie Plus.Zajebisty był,z Londynu.ahaa ten 8) no ten to jest zajebisty mam DVD z tym koncertem tylko ja mam jeszcze takie fragmenty nakręcone jak rozdawali autografy to normalnie twierdzę że ci ludzie w anglii są pojebani jacyś
8)
naamah napisał(a):a ja bede taka zla i powiem, o zgrozo, ze bilecik na ich koncert mam co wiecej, zabulilam polowe mniej no i mieszkam w Warszawie dobra, koniec tego dobrego
Sliknota cenie. No i mam w sumie do niego wielki sentyment. Uwielbiam "Iowe" i "Slipknota", choc M.F.K.R nie pogardze. Co do najnowszej plyty - nie slyszalam. ale z tego co czytam, moze nawet lepiej (?)
naamah napisał(a):a ja bede taka zla i powiem, o zgrozo, ze bilecik na ich koncert mam co wiecej, zabulilam polowe mniej no i mieszkam w Warszawie dobra, koniec tego dobregojakto połowe mniej?? Czyżby kasjer miał dzień dobroci dla zwierząt?? nieno tak na poważnie to jak ty to zrobiłaś że połowe mniej za bilet dałaś?? Eh ja też bym sie przejechał ale cena mnie rozwala poprostu hehe póki co to moge sie zagowolić tylko widokiem biletu (jako tapeta w kompie ) hehe....Pozdro for All
Sliknota cenie. No i mam w sumie do niego wielki sentyment. Uwielbiam "Iowe" i "Slipknota", choc M.F.K.R nie pogardze. Co do najnowszej plyty - nie slyszalam. ale z tego co czytam, moze nawet lepiej (?)