• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slipknot...

hahahah dobry zawodnik
Odpowiedz

W czym przejawia się potęga wyrażenia "Hail Satan"?
Odpowiedz

dla mnie równie głębokie i potężne przesłanie ma wyrażenie "cześć dominik"
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Slipknot to naprawde zajebisty zespół.............................. 8)
Ale są inne równie dobre.............................................

p.S Pozdrowienia dla Adama ze Wrześni Confusedhock: Tongue
Odpowiedz

(06-22-2005, 07:18 AM)Johnny napisał(a):  Ojjj dzieci dzieci...Ja nie napialem ze Slipknot jest NAJagresywniejszym zepolem! A jesli tak napialem to przepraszam !

Nie, nie napisałeś... Big Grin
Wiesz, czemu ludzie nie lubią Slipknota? Boją się nowych rzeczy, nowości... Połączenia najpiękniejszego gatunku muzyki (metalu, oczywiście...) z czymś nowym, nieznanym. Słuchasz "metalu przemysłowego" (industrial metal, po polsku to tak fajnie brzmi)? Polecam Ministry.
Ludzie są zapatrzeni w legendy takie jak Iron Maiden, Metallica itd. itp. Ja też, przyznaję. (Dzisiejsza Metallica to dopiero komercja! Ale o tym innym razem Smile) Ale kiedyś ich zabraknie... =( Przykre, ale prawdziwe. Jeżeli ludzie będą zrażeni do wszystkich metalowych zespołów trzeciego pokolenia, metal umrze. Bo zabraknie legend, a fani nie uwierzą w nowe.
Ja szanuję młode metalowe zespoły. Bo na pewno są zakochani w muzyce jak ja, wiem co czują. Chcą być tacy, jak ich idole. Ja też chcę być taka jak oni!Blush To powód mojej nauki gry na gitarze...
Slipknot będzie trwał. Na początku też go nie lubiłam, ale do niektórych rzeczy trzeba muzycznie dojrzeć.
Pozdrawiam.
WHAT DO YOU MEAN I AIN'T KIND?
JUST NOT YOUR KIND!
Odpowiedz

chciałem się też przerzucić na coś w stylu slipknota i potrzebuję dlatego dobrych wzmacniaczy gitarowych...szukam ;p
Odpowiedz

(06-08-2005, 01:21 PM)Larax napisał(a):  ...

Before I Forget \m/ ExclamationExclamationExclamationExclamation
Odpowiedz

Before I forget, a reszta jakoś mi nie przypadła do gustu :P
Odpowiedz

Co jak co, ale wspominam jeden z ich koncertów wyjątkowo fajnie, bo tam też poznałam swojego faceta :P ale co tu dużo mówić, fantastycznie się wtedy bawiłam. Atmosfera nie do podrobienia.
http://*****/
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 6 gości