• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slipknot w Stodole

20 czerwca w warszawskim klubie "Stodoła" zagra Slipknot!!! 8)
Idzie ktoś?? Big Grin
Ja na 100% 8) Długo na to czekałem - aż przyjadą ponownie jako gwiazda!! 8)
http://muzyka.onet.pl/mr,1064846,wiadomosci.html
Odpowiedz

hell yeach... ja również bede na 100% takie show niemoże mnie minąć...zajebiscie no i przy okazji wypierdolimy...
[Obrazek: gronie2.jpg] hell yeach..!!!
Odpowiedz

jeee, już zaczynam zbierać kasę, muszę zobaczyć tych bogów (debilizmu) i ich wybryki na scenie (ach te trzy szóstki i pentagramy - świetne)

A tak na serio gówno mnie to obchodzi że przyjadą....
Odpowiedz

to po chuj Tu piszez...zeby pokazac ze jestes fucking tru i nielubisz Slipknota... Daruj sobie te debile wstawki...kurwa, szukasz uwagi , jestes niedowartościwany czy jak..? nielubi ok ale po chuj to przekładac tutaj... ile ja bym postów nabił jakby miał postepować jak Ty i w kazdym zespole który mi nieodpwiada pisac ze ich nielubie.... kogo to wogóle kurwa obchodzi...
Odpowiedz

Ku*** oni sie zmowili czy co
slayer, slipknot prawie w tym samym momenice nooo:/
"Woe to you, Oh Earth and Sea, for the Devil sends the Beast
with wrath, because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon the number of the Beast
for it is a human number, its number is Six hundred and sixty six."
Odpowiedz

fajnie ze w tym roku przyjada takie super gwiazdy do Polski(przynajmniej dla mnie) Velveci U2 Slipknot...no no nie chce wiedziec co bedzie w drugiej polowie roku... Surprised a co do Slipknota...co prawda nie slucham go ale plyta Vol.3 bardzo mi sie podobala...wydaje mi sie ze to jest zasluga Ricka Rubina ze nagrali taka plyte jaka nagrali(to jest oczywiscie tylko moje zdanie)...a co do koncertu...jakby byl blizej mnie to czemu nie?
Odpowiedz

psychosis: odpowiedziałem Kalinowi na pytanie: "czy ktoś się wybiera"
Odpowiedz

co Ty powiesz to skoro Cie to gowno obchodzi to po co piszesz...? i te durne wstawki , bogów debilizmu, daruj sobie borównie dobrze moge ja napisac ze Ajron Mejdan to debilizm...
Odpowiedz

co z tego, i tak tam nie byłoby ani krzty prawdy...
Odpowiedz

Najprawdopodobniej pojadę Big Grin To znaczy ja chcę strasznie, ale nie wiem jeszcze co władza wyższa na to (czyt. rodzice). No i wie ktoś gdzie można bilety zamówić??? Wink
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

narazie neiwadomo kiedy beda w sprzedazy ale zapewne bda sprzedawane w empikach np... albo popytaj w sklepach muzycznych...
Odpowiedz

Hmm...taa, dzięki Wink Ale najdziwniejsze jest to, że na ich oficjalnej stronie podobno nie ma słowa o koncercie w Polsce :? I nie wydaje Wam sie dziwne, że Slipknot miałby zagrać w Stodole??? Nie za małe to dla nich??? Coś mi tu do końca nie gra :?
I've felt the hate rise up in me...
Odpowiedz

hmm Skoro soufly grał w stodole to czemu nie Slipknot?Wink do Prima Aprilis jeszcze troche czasu...wiec a o ile mi wiadomo to na oficjalnym nic niema napisane bo jst tylko rozpiska koncertów na Marzec/Kwiecien... a Czerwiec jeszcze ho ho...
Odpowiedz

Cytat:I nie wydaje Wam sie dziwne, że Slipknot miałby zagrać w Stodole??? Nie za małe to dla nich???
Czytałem już podobne opinie i nie moge się przestać z tego śmiać Big Grin niby czemu za małe? Ci którzy tak mówią zapewne nigy w życiu nie byli w "Stodole", albo nie widzieli bootlegów z koncertów Slipknota - występowali już na mniejszych scenach i jakos się mieścili, więc czemu teraz mieli by sięnie zmieścić? Rolleyes
Pozatym na interii też jest już informacja o koncercie Slipknota więc nie wydaje mi się zeby to była jakaś lipa..
Odpowiedz

fajnemi fajniem tylko teraz
Evil or Very Mad trzeba zadecydowac slayer czy slipknot
"Woe to you, Oh Earth and Sea, for the Devil sends the Beast
with wrath, because he knows the time is short...
Let him who hath understanding reckon the number of the Beast
for it is a human number, its number is Six hundred and sixty six."
Odpowiedz