• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Slayer w Polsce

a ja sie zastanawiam nad tym koncertem... sama nie pójdę, ale jak ekipa sie zbierze to czemu nie... (tylko że czasu coraz mniej Sad )
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Frustra napisał(a):a ja sie zastanawiam nad tym koncertem... sama nie pójdę, ale jak ekipa sie zbierze to czemu nie... (tylko że czasu coraz mniej Sad )

A czemu sma nie pójdziesz?! koncert to nie spotkanie przy herbatce, nie inaczej! Laughing naprawde przez takie podejście kluby świecą pustkami, jak ja ide na koncert to ide posłuchać muzyki, tudzież robić młyn, a "znajomych" mam w dupie( w sensie, że jak idą to świetnie, a jak nie to też dobrze), co innego jeśli jedzie się do miasta oddalonego o 100 km(choć dla mnie to też nie problem Laughing ) ale Slayer gra Ci pod nosem...nie no sorry Mad
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

przemyśle Twoje słowa Big Grin

PS. Ciebie raczej nie będzie, patrząc na nazwę miasta, z którego piszesz...
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Frustra napisał(a):przemyśle Twoje słowa Big Grin

PS. Ciebie raczej nie będzie, patrząc na nazwę miasta, z którego piszesz...

Wiesz, to nie tyle kwestia miasta, tylko tego że mam sesje w tym czasie ;( i nie ma siły - musze być na miejscu Evil or Very Mad Crying or Very Sad
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Ach...Ja dzisiaj kupilem bileciki Big Grin Nie moge sie juz doczekac Angry
Jak gra SLAYER to miasto nigdy nie ma nic do gadania Laughing ja wale aż z Gdańska.
A tak w ogole to 30 czerwca to juz raczej po sesji...przynajmniej u mnie Surprised

No nic to do zobaczyska na koncercie!

WE MUST PAY HOMAGE TO SLAYER!!! Angry
Odpowiedz

też idę - decyzja zapadła Big Grin
Odpowiedz

Nie jadę z powodu straty partnera. Sad
A miało być tak pięknie...
Odpowiedz

hehe już tylko tydzień. Kto nie idzie, ten dupa
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

6 dni... Big Grin
Nie wie ktos co zagrali w poprzedzajacych nasz kraj koncertach?slyszalem ze wiekszosc kawalkow bedzie w holdzie Reign In Blood ale przeciez trasa promujaca Still Reign juz sie chyba skonczyla. Ja tam bym wolal np.bardziej roznorodne kawalki niz wszystko z RiB.Ale oczywiscie jakby wszystko bylo z RiB to nie wyrazalbym sprzeciwu 8)
Odpowiedz

Ok widze ze nikt zaciekle tego nie sprawdzal Surprised
Wiem ze na Rock am Ring 5 czerwca zagrali takie kawalki:

1. Disciple - 2. Stain of Mind - 3. Chemical Warfare - 4. Hell Awaits - 5. Mandatory Suicide - 6. War Ensemble - 7. Blood Red - 8. Dead Skin Mask - 9. Show No Mercy - 10. Raining Blood - 11. South of Heaven - 12. Angel of Death

JESZCZE 3 DNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) Angry
Odpowiedz

K.U.R.W.A. NIE JADĘ!!!!!!!!!!!!!
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

oooo... jaka szkoda...
Odpowiedz

bo dupa jesteś !!!
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Krolik napisał(a):bo dupa jesteś !!!

trafiłes w sedno sprawy, ale coz, pojade na nastepny, byc moze nie w Polsce...
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

2 DNI... Angry
Odpowiedz