• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Serwis o muzyce ekstremalnej - sa chetni?

JAkiekolwiek kłótnie z hegemonem88, który jest jedynym prawdziwie trve znwacą black metalu w Polsce są oznaką pozerstwa i kindermetalstwa, nie inaczej!
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

Calvaria napisał(a):Witam

W glowie rodzi mi sie idea serwisu promujacego rzeczy zwiazane ze scena brutalnego grania. Mam tu na mysli death metal, grind i dobry, nieleśny black metal. Charakter strony ma byc przede wszystkim informacyjny. Opisy wartych uwagi kapel, koncertow, zinow, wydawnictw. Duzo newsow. Po prostu promocja inicjatyw zwiazanych z tematem. Jesli ekipa sie znajdzie to moze tez jakies wywiady czy recenzje ale do tego potrzeba redaktorow bo sam nie dam rady robic wszystkiego. Dlatego zwracam sie do Was o pomoc. Jesli jest ktos chetny do wziecia udzialu w taki przedsiewzieciu niech pisze na jacek@pieklo.org albo PW. Przyda sie kazda, nawet najmniejsza pomoc. Podeslany od czasu do czasu news, opis ciekawej kapeli itd. Czekam tez na wszelkie uwagi i sugestie dotyczace pomyslu. Pozdrawiam!

Jestem jeno ciekawy twoich "technicznych" mozliwości.

Axe, a nie www o Venomie? :>
Odpowiedz

Nivo napisał(a):
Calvaria napisał(a):Witam

W glowie rodzi mi sie idea serwisu promujacego rzeczy zwiazane ze scena brutalnego grania. Mam tu na mysli death metal, grind i dobry, nieleśny black metal. Charakter strony ma byc przede wszystkim informacyjny. Opisy wartych uwagi kapel, koncertow, zinow, wydawnictw. Duzo newsow. Po prostu promocja inicjatyw zwiazanych z tematem. Jesli ekipa sie znajdzie to moze tez jakies wywiady czy recenzje ale do tego potrzeba redaktorow bo sam nie dam rady robic wszystkiego. Dlatego zwracam sie do Was o pomoc. Jesli jest ktos chetny do wziecia udzialu w taki przedsiewzieciu niech pisze na jacek@pieklo.org albo PW. Przyda sie kazda, nawet najmniejsza pomoc. Podeslany od czasu do czasu news, opis ciekawej kapeli itd. Czekam tez na wszelkie uwagi i sugestie dotyczace pomyslu. Pozdrawiam!

Jestem jeno ciekawy twoich "technicznych" mozliwości.

Axe, a nie www o Venomie? :>
Heh w sumie o Morbidach jest chyba mniej rzetelnych serwisów.

EDIT: Zapowiada się mniej więcej tak:
[Obrazek: clipboard011za.jpg]
Odpowiedz

Nivo napisał(a):Jestem jeno ciekawy twoich "technicznych" mozliwości.

W podpisie masz adres od jednej stronki. Jak bedziesz sprytny to trafisz na wiecej Smile Z tym, ze ten serwis planuje w php. Pzodrawiam
Odpowiedz

jeżeli coś zrobicie mogę się zająć artami, recenzjami i newsami ze sceny nsbm :p
CP/DP
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości