• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Scorpions

Molkomanka napisał(a):Najpiękniejsze rockowe ballady: Holiday, Stil loving you, Send me an angel, a Wind of change chyba każdy zna

A inne słyszałaś?
Odpowiedz

Tak, ale te jakoś najbardziej mi się podobają
Nie dyskutuj z debilem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Odpowiedz

Wind of change jest przeciętny przy Holiday czy takim When the smoke is going down Smile
Abashed the devil stood, and felt how awful goodness is...
Odpowiedz

Najlepszą balladą Scorpions jest wg.mnie "Fly people Fly".Szkoda,ze tego w radio nie puszczają!
Odpowiedz

a dlamnie najlepsza jest "Always Somewhere"
Odpowiedz

"Yellow Raven" też jest dobre.
Odpowiedz

Równie pięknymi balladami Scoirpionsów co wyżej wymienione są:"Lady starlight","Born to touch your feelings","Walking on the edge","Belive in love","White dove","In trance","Destin","Woman","When you came into my life".
Odpowiedz

Molkomanka napisał(a):Genialny zespół. Klaus Meine ma świetny głos. Najpiękniejsze rockowe ballady: Holiday, Stil loving you, Send me an angel, a Wind of change chyba każdy zna

Zgadzam się z tobą ,choć wszystkie inne ballady Scorpionsów nie wymienione przez ciebie są genialne.Zresztą nie tylko ballady.
Odpowiedz

Jedyny kawałek Scorpionsów którego nie lubię to White Dove. Nie lubię, bo w porównaniu z oryginałem jest bardzo słaby.
Abashed the devil stood, and felt how awful goodness is...
Odpowiedz

Scorpionsów cenię za światne ballady (IMO najlepsza to Holiday ) ale mają też świetne utwory bardziej heavy tj Don't make no promisses albo Another Piece of Meat. Cenię też sobie bardzo debiut Lonesome Crow za "ten" klimat lat 70-tych.

ogólnie fajny zespół.. z Niemiec ale wcale nie brzmiący niemiecko Tongue
Odpowiedz

Na portalu bonfire.com.pl znajdziecie najświeższy wywiad z Polskim basistą zespołu Scorpions - Pawłem "Bejbim" Mąciwodą.

Zapraszam bardzo serdecznie.

WWW.BONFIRE.COM.PL

[Obrazek: reklamabejbi.png]
[Obrazek: sygna.png]
Odpowiedz

Byłam na ich koncercie, grałam w pogo w trampkach i potem mnie chłopak na rękach do domu zanosił - Najlepsze jest to, że był pijany i dwa razy się ze mną przewrócił. - Takie wrażenia, bo koncert był chujowy.
Odpowiedz

(12-29-2005, 08:25 PM)RamzeS napisał(a):  
Patyk napisał(a):Heavy metal? Co jak co ale Scorpionsow nie zaliczylbym do tego gatunku.
A do jakiego?

no własnie nieznasz sie gosciu ,a to juz klasyka tego gatunku napewno jeszcze cie na swiecie nie było jak ja juz ich słuchałem i chadzałem na ich koncerty

(11-19-2010, 08:11 PM)vougar napisał(a):  Byłam na ich koncercie, grałam w pogo w trampkach i potem mnie chłopak na rękach do domu zanosił - Najlepsze jest to, że był pijany i dwa razy się ze mną przewrócił. - Takie wrażenia, bo koncert był chujowy.
dlaczego tak mówisz?
Odpowiedz

świetny zespół lubię każdy ich kawałek

http://graphicriver.net/user/Michal25
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 2 gości