• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Scorpions w Kielcach !!!

Niemiecka legendarna formacja będzie gwiazdą I Międzynarodowego Festiwalu Piosenki Patriotycznej w Kielcach

Impreza odbędzie się od 22 do 24 września w Amfiteatrze Kadzielnia. Scorpions wystąpią tam w sobotę 23 września.

Grupa została założona w 1965 roku w Hanowerze. Jeszcze przed nagraniem pierwszego albumu do założyciela gitarzysty Rudolfa Schenkera, dołączył wokalista Klaus Meine – obaj do dziś stanowią trzon grupy. Debiutancka płyta "Lonesome Crow" została wydana w 1972 roku, a największy sukces komercyjny osiągnął album "Crazy World" (1990), głównie dzięki melodyjnej balladzie "Wind Of Change" z tekstem odnoszącym się do przemian ustrojowych w Europie Środkowo-Wschodniej. Utwór stał się przebojem w wielu krajach.
********************** cgm.pl

O żesz w morde !!! "Rock You Like A Hurricane" na kadzielni !!!
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

no wąśnie ostatnio słyszałam tę nowinę Big Grin Scorpions w naszej wiosce,aż mi się wierzyć nie chce Big Grin może w takim razie doczekam się kiedyś Metalliki Big Grin
"For The First Time In A Long Time
...Everything Was Right In My
World...
And Then I Woke Up..."
Odpowiedz

A może w ogłoszeniu wystąpił skrót "K-ce" i ktoś po prostu niepoatrznie rozwinął go jako.. "Kielce" właśnie Laughing
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Przemek87 napisał(a):Niemiecka legendarna formacja będzie gwiazdą I Międzynarodowego Festiwalu Piosenki Patriotycznej w Kielcach

Impreza odbędzie się od 22 do 24 września w Amfiteatrze Kadzielnia. Scorpions wystąpią tam w sobotę 23 września.

Grupa została założona w 1965 roku w Hanowerze. Jeszcze przed nagraniem pierwszego albumu do założyciela gitarzysty Rudolfa Schenkera, dołączył wokalista Klaus Meine – obaj do dziś stanowią trzon grupy. Debiutancka płyta "Lonesome Crow" została wydana w 1972 roku, a największy sukces komercyjny osiągnął album "Crazy World" (1990), głównie dzięki melodyjnej balladzie "Wind Of Change" z tekstem odnoszącym się do przemian ustrojowych w Europie Środkowo-Wschodniej. Utwór stał się przebojem w wielu krajach.
********************** cgm.pl

O żesz w morde !!! "Rock You Like A Hurricane" na kadzielni !!!

Kielce? piosenka patriotyczna? a bedzie Warraha?
Odpowiedz

Rumian napisał(a):Kielce? piosenka patriotyczna? a bedzie Warraha?

no wlasnie nie zaprosili Wszebąda i dlatego chuj im w dupy!
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

bede jak ktos tez to gadac to na piwo sie wyskoczy czy cos Big Grin
Odpowiedz

no i git, mnie łatwo poznać:

[Obrazek: 6.jpg]
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Zaczynam się zastanawiać czy ten koncert to nie jest jakaś ściema. Nagle jednego dnia wszystkie muzyczne serwisy podały sensacje że Scorpions w Kielcach a potem nic...cisza...nigdzie nic nowego, nawet w samych kielcach żadnych plakatów ani nic....
Odpowiedz

Też dzisiaj szukałem nt temat jakichś niusów i wyczytałem na jakimś forum, ze ktoś dzwonił do organizatorów, i wyszło na to że na 99% Scorpionsów na tej imprezeie NIE będzie.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Do dupy.... Sad Już za dużo kultury by było....
Odpowiedz

niech zagra sorcerer zamiast scorpions, nikt nie zauwazy roznicy
Odpowiedz

Smutna prawda...

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1...l?skad=rss
Odpowiedz