• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

scary movie 4

super komedia. polecam goraco Smile
jesli ktos ogladal podzielcie sie odczuciami Smile
Ogień wolno gasł, wiatr w kominie mielił dym.
Czarodziejski dom mówi do mnie...
Odpowiedz

Próbowałem obejrzeć część 1 i 3, ale za każdym razem wyłączałem po 15 minutach. Wszystkie opinie jakie usłyszałem o części 4 sprowadzały się do tego, że to strata forsy i czasu.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

1 i 2 to dobre filmy są. Oczywiscie jak na durne amerykanskie komedie Wink . 3 zaorac. Co do 4 to słyszałem podobne opinie jakie slyszal Tuomasss.
Odpowiedz

Tuomasss napisał(a):Próbowałem obejrzeć część 1 i 3, ale za każdym razem wyłączałem po 15 minutach. Wszystkie opinie jakie usłyszałem o części 4 sprowadzały się do tego, że to strata forsy i czasu.
u mnie wygląda to podobnie, tyle że ja te części obejrzałam całe [tfarda jestem, a co ;D]. raczej żałosne to było niż śmieszne, a z pewnością już - nudne. poza zbakaną śmiercią może, ale nie pamiętam w której to było części ^^
w każdym razie po tych ubogich doświadczeniach nic nie zachęca mnie do zmarnowania czasu na oglądanie części 4.
Odpowiedz

SM4? bylo pare dobrych momentow, ale ogolnie kupa.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

Ze mną podobnie , oglądałem Straszny Film 4 .. przez całe 30 minut, dajcie spokój , nuda jak wszystkie pozostałe części, może z wyjątkiem 1, tam przynajmniej ten koleś w masce rozśmieszał, a tu.. bieda z nędzą.
bring it on
Odpowiedz

niektore momenty sa nawet fajne... a reszta do dupy... mogliby zamiast filmu calego dac tylko pare fragmentow ;d obejrzec warto nawet najwiekszego gniota, zeby miec wlasne zdanie a nie sugerowac sie czyims...
Odpowiedz

Hmm... jak dla mnie film jest dobry, tylko wiadomo że ten rodzaj humoru który tam występuje trzeba zakapowac, jest troche szczególny... a w przypadku tego filmu szczególny znaczy zajebisty 8)
Fight 4 3dom
Odpowiedz