• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Saw II - Piła II

Czy kasowy... to się jeszcze okaże Wink
Odpowiedz

Ghost_82 napisał(a):
Monia napisał(a):a to Ty nie wiesz, że kobiety są bardziej twórcze, fantazyjne i przejawiają większe skłonności sadystyczne? Big Grin

Tylko pytanie w jakich sprawach przejawiacie te wszystkie skłonności Wink Surprised

yyyy
a chcesz się przekonać na własnej skórze? Laughing
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery,gdyż zabezpieczenia ich wątłe,a podatnośc na
buffer overflowy ogromna.I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą
pakiety w kubłach,a tam będzie płacz,404 i request timeout.
Odpowiedz

No pewnie Big Grin Kiedy zaczynamy Wink
Odpowiedz

14 lutego :>
nie pytaj czemu Laughing
to bedzie z dedykacją to wszystkich facetów na ziemi i poza nią
I zapłoną piekielnym ogniem wasze serwery,gdyż zabezpieczenia ich wątłe,a podatnośc na
buffer overflowy ogromna.I zaprzestaną działania wasze routery a wasze niewiasty nosić będą
Odpowiedz

Ok przyjmuje zaproszenie Big Grin

Mam nadzieje, że to bedzie coś specjalnego Angry Może zdradzisz coś na początek, co tam przygotujesz Wink
Odpowiedz

no napewno wykorzystam parę pomysłów z "Piły"... Big Grin

a wyrwano Ci kiedyś wszystkie paznokcie pokolei...?
Odpowiedz

Jeszcze nie miałem zaszytu doznać takiej rozkoszy Laughing Surprised Widze, że bedzie ciekawie Wink
Odpowiedz

widzisz
musi być ten "pierwszy raz"
Odpowiedz

A mi się bardziej podobała dwójka. Pierwszą część nie bardzo zrozumiałam, była trochę skomplikawana. Za to druga świetna, bardzo zaskakująca.
Nieoficjalne forum BEHEMOTH
http://www.behemoth666.fora.pl/index.php
Odpowiedz

maharet napisał(a):A mi się bardziej podobała dwójka. Pierwszą część nie bardzo zrozumiałam, była trochę skomplikawana. Za to druga świetna, bardzo zaskakująca.

A co w tym filmie jest takiego trudnego do zrozumienia?
Odpowiedz

druga taka ło sobie... jedyka to jednak jedynka duzo lepsza byla, dwojke obejrzec mozna raz i tyle..
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):
maharet napisał(a):A mi się bardziej podobała dwójka. Pierwszą część nie bardzo zrozumiałam, była trochę skomplikawana. Za to druga świetna, bardzo zaskakująca.

A co w tym filmie jest takiego trudnego do zrozumienia?

Przyznam się bez bicia, że nie byłam zbyt trzeźwa oglądając jedynkę.
Nieoficjalne forum BEHEMOTH
http://www.behemoth666.fora.pl/index.php
Odpowiedz

Hmmm... Jedynka czy dwójka... Obie były bardzo fajne, lecz dwójka zdecydowanie bardziej brutalna. Pierwsza stanowiła bardziej wprowadzenie za to w drugiej już działo się więcej - krótko - bardzo dobra, godna tego tytułu kontynuacja. A no i jeśli ktoś nie widział pierwszej to nic dziwnego że druga średniawa
Laughing
[Obrazek: Kam6IsI9ouX.gif]
"Remember, we are eternal, all this pain is an illusion"... Choosing to be here in(?)...LATERALUS: ']['([])([])]_
Odpowiedz

Wolałem jedynkę za taki bardziej 'zamknięty' klimat. No bo tylko łazienka i dwóch typa. W dwójce już cała chatka, pościgi, bleble. Ale też bardzo dobra. Coś czuję, że spierdolą cz. 3, oby nie.

No i w końcu ktoś robi filmy, gdzie kolejne części dorównują pierwszej. Nie to co Predator (cz. 1 kozak, cz.2 śmiech na sali), Matrix (cz.2 i 3 - ahahahhaha). itd. itp.[/url]
Odpowiedz

Piła II? Pieprzony shit!!!!!
Odpowiedz