04-08-2006, 07:16 PM
Ambivalent napisał(a):Chyba że płyta jest wydana tak chamsko jak Welcome To Hell przez Neat Records.Artur napisał(a):ma ktos liryki bo nie moge znalesc ?
Pewnie sa w ksiazeczce dolaczonej do plyty.
Ambivalent napisał(a):Chyba że płyta jest wydana tak chamsko jak Welcome To Hell przez Neat Records.Artur napisał(a):ma ktos liryki bo nie moge znalesc ?
Pewnie sa w ksiazeczce dolaczonej do plyty.
Ambivalent napisał(a):Jak na razie plyta roku.Bo ja wiem.Płyta niezła,ale z tegorocznych lepsze są Dismember,Sadus czy Celtic Frost
R_amze_S napisał(a):Bo ja wiem.Płyta niezła,ale z tegorocznych lepsze są Dismember,Sadus czy Celtic Frost
R_amze_S napisał(a):Ambivalent napisał(a):Jak na razie plyta roku.Bo ja wiem.Płyta niezła,ale z tegorocznych lepsze są Dismember,Sadus czy Celtic Frost
Danzig napisał(a):utwór K.I.N.G. to mistrzostwo ...
Ambivalent napisał(a):imo Sadus wymieka przy nowym Satyrze. Dismember nie slyszalem ale watpie ,zeby bylo to lepsze.
MaFFej napisał(a):EDIT: jak dla mnie album jest zbyt monotonny i "młockarniowy", do tego ma w sobie pewnego mechaniczno-indusrialnego ducha. Zbyt wiele miarowych temp i... mało agresji. Dla mnie strasznie przynudzają, no ale ja nigdy nie lubiłem blacku... chociaż ten album jest tak narawdę mało blackowy (muzycznie).
Ambivalent napisał(a):imo Sadus wymieka przy nowym Satyrze. Dismember nie slyszalem ale watpie ,zeby bylo to lepsze.
Nowemu Dismemberowi nawet do kostek nie sięga, a ostatni Sadus jest już nawet lepszy...
Cytat:po wyjsciu najnowszego albumu, ktory jeszcze bardziej podobny jest do DB i tego calego 'extreme metalu' spod znaku Kredek i Dimmu wlasnie. ;]
Ambivalent napisał(a):Plyta ma zajebisty transowy klimat i znakomite brzmienie (szczegolnie perki).
Cytat:Pojebalo ?Gdzie Ty tam slyszysz Kredki i DB ?
Cytat:Tak wlasciwie 'Now, Diabolical' to juz nawet nie jest black metal. Tylko taki bardziej doom. I w sumie bardzo dobrze.
Cytat:Ale ten album wlasnie ma byc "monotonny", w tym tkwi jego siła. Plyta ma zajebisty transowy klimat i znakomite brzmienie (szczegolnie perki). Ja tam lubie taka muzyke.
Dżemik napisał(a):Ambivalent napisał(a):Plyta ma zajebisty transowy klimat i znakomite brzmienie (szczegolnie perki).
Raczej standardowa robota Tagtgrena.Bez specjalnych zachwytow.
Cytat:Pojebalo ?Gdzie Ty tam slyszysz Kredki i DB ?
A gdzie Ty tam slyszysz doom? ;p Kredek nie ma. Ale Satyricon jak sam zauwazyles praktycznie nie gra juz black metalu. Gra taki wlasnie 'extreme metal' do ktorego obok DB zaliczaja sie wlasnie Kredki. A, ze Now, Diabolical podobny jest do DB mozesz sie przekonac po przesluchaniu tego najnowszego gniota Dimmu- Stromblast 2005. [chodzi mi o te bonusowe, nowe kawalki, ktore tak na marginesie, maja w sobie duzo wiecej diabla niz najnowszy Satyricon]
Cytat:Dżemowi chodziło o "mentalne" podobieństwo do CoF oraz DB, chodzi o takie quasi-ekstremalne granie, pseudo-black. Chodzi o zwykłe danie ciała![]()
Cytat:Doom? Heee? Może dark... powiedzmy... na siłę... ale doom?
Cytat:Mnie ta monotoność nuży, wszystko zagrane na jedno kopyto. A perka? Ja tu nie widzę niczego nadzwyczajnego (chociaz szacunek dla Frosta - gość jest świetny, ale tutaj niczego nie pokazał).
Cytat:Nie no... wsysztko kwestia gustu ale jak dla mnie ten Satyricon to typowy usypiacz o komercyjnym zacięciu doprawiony czymś w stylu "industrialu bez elektroniki".
Ambivalent napisał(a):AD1 ) Tagtgrena ? On chyba nic nie robil z ta plyta.