• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Satyricon

Szczerze mówiąc to słucham Satyricon od bardzo dawna Na koncercie w Spodku było fachowo... Ale Volcano to czysty black'n'roll ! Jak dla mnie najlepsze są Nemesis Divina i ze względu na swą intensywność Rebel Extravaganza Kopie jak diabli!
Odpowiedz

"Volcano" mi sie nie podoba... "Rebel Extravaganza" srednio...dla mnie mistrzostwem sa 2 kawalki po norwesku z "Nemesis Divina" - Forhekset i Du Som Hater Gud...jak slysze Satyra zdzierajacego struny w jego jezyku to...niemozliwe uczucie ;] cos pieknego ;]

a kapela...jedna z moich ulubionych ;] geniusz i klasa, choc na Volcano spuscili z tonu i graja cos...innego ;/ a szkoda, mogli zostac przy koncepcji z Nemesis Divina...
Moj syn urodzi sie gluchy...
Odpowiedz

Teraz ten powszechnie zanny zespół i powszechnie nazywany kultowym stał się pierdoloną komerchą. Pewnie nie wiecie o czym pisze. Satyricon zagra koncert, jednak zamiast Frosta zagra jakiś skomercializowany typ z nie jakiego slipknot (fuck!)
Odpowiedz

taaa,wiem o czym mowisz :/ po Nemesis Divina z kazda plyta bylo gorzej,ael chociaz panowie Satyr i Frost zawsze grali razem...a teraz zamiast odpuscic sobie koncerty w stanach, wzieli tego pajaca, ktory nie wie, jak palki trzymac... oj... ale nagrali kilka zajebistych plyt. Za to trzeba ich (nadal) cenic...
Odpowiedz

Cytat:wzieli jakiegoś pajaca, ktory nie wie, jak palki trzymac... oj... ale nagrali kilka zajebistych plyt

hahahaha ten pajac uchodzi za jednego z lepszych technicznie metalowych bębniarzy a i szybko tez potrafi napierdzielać, posłuchaj sobie chłopcze "Anal Blast" i nie pierdol głupot...

Skoro jest zapotrzebowanie na ich koncerty to dlaczego do cholery Satyr miałby odwoływac trasę, dlaczego ma się wypinac na fanów słysząc pretensje kilku sfrustrowanych nastolatków ??
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Ta, zapotrzebowanie...moze niech Satyr tez zostanie w domu? Niech na trasy jezdzi ten "jeden z lepszych technicznie metalowych bebniarzy" z nu-metalowej kapelki + muzycy sesyjni + nie wiem...wokal z Arki Noego? Albo moze od razu niech wysla w paczce sprzet HiFi i plyte z setem na koncert? :> patrz do czego moze doprowadzic 'zapotrzebowanie" i szczypta skrzywionej psychiki... Big Grin

Satyricon to Satyr i Frost...nie wiem jak ty, ale jakby do mnie na koncert przyjechalo pol zespolu,to czulbym sie conajmniej zawiedziony...
Odpowiedz

Coś pierdolisz mości panie...
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

Może ktoś się zainteresuje do k. nedzy dlaczego Frost nie zagra w Stanach? Bo go po prostu nie wpuszcza...!
Odpowiedz

Nie za gra bo nie dostał wizy za to że brał udział w pobiciu i podpaleniu kościoła.

Satyricon ujdzie. "Rebel Extravaganza" najlepsza moim zdaniem, "Nemezis Divina" najgorsza (no oprócz Mother North).
Odpowiedz

No i dobra, jedna stodoła mniej Big Grin
Odpowiedz

Cesarzyk napisał(a):Satyricon ujdzie. "Rebel Extravaganza" najlepsza moim zdaniem, "Nemezis Divina" najgorsza (no oprócz Mother North).

na Rebel Extravaganza juz nie ma blacku...a raczej nie ma klimatu poprzednich plyt...ale - co kto lubi...Satyricon RLZ! a palenia kosciolow powinni uczyc na lekcjach Przysposobienia Obronnego - w koncu by ludzi czegos pozytecznego nauczyli Big Grin
Odpowiedz

Dobrze mowi Dac mu piwa!
Odpowiedz

Heh - maly offtopic - szukam filmow z podpalen kosciolow w Norwegii (z czasow Black Circle) - podobno jakies byly... ktos ma namiary? a w Polsce tez byla kiedys taka nawiedzona grupa, ale szybko poszla siedziec... moze jakas reaktywacja? :>
Odpowiedz

Cytat:Heh - maly offtopic - szukam filmow z podpalen kosciolow w Norwegii (z czasow Black Circle) - podobno jakies byly... ktos ma namiary? a w Polsce tez byla kiedys taka nawiedzona grupa, ale szybko poszla siedziec... moze jakas reaktywacja? :>
Nie ma sprawy Big Grin juz kombinuje kilka karnistrow latwopalnej cieczy Big Grin

Heth
Pamiętajcie, nigdy nie ufajcie żadnym undergroundom, to wszystko
oszustwo jest totalne, nisze wszystkie, alternatywy, jest to wszystko
syf i naprawdę to nic, NIC nie daje tylko wciąga i zabiera
człowieczeństwo.
Kapitan Europa
Odpowiedz

Jakby jakaś stodoła miała zniknąć to dajcie znać Laughing
Odpowiedz