• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Satyricon

...
Odpowiedz

Masterton napisał(a):Satyricon to jeden z bardzo niewielu zespołów black metalowych, które cenię. Posiadam ostatnią płytę "Now, Diabolical!". Bębniarz miażdży, to bodajże Frost.
jestem zaskoczony, ze tyle dni juz minelo, a nikt jeszcze nie skomentowal i nie zaoral Rolleyes Big Grin nie poznaje tego forum ale EOT
Odpowiedz

jest żałoba po Księciu !
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Danzig napisał(a):jest żałoba po Księciu !

Zapalmy dla niego [*] może kiedyś wróci
FUCK THE SYSTEM!
Odpowiedz

Masterton napisał(a):Satyricon to jeden z bardzo niewielu zespołów black metalowych, które cenię. Posiadam ostatnią płytę "Now, Diabolical!". Bębniarz miażdży, to bodajże Frost.

to jak nie jesteś pewien, to otwórz pudełko, wyjmij wkładkę, przeczytaj skład i podaj numery katalogowe.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

...
Odpowiedz

Kielthuz Ci nie wierzy,ze masz oryginalna płyte.
Odpowiedz

...
Odpowiedz

jak to ? ;o
Odpowiedz

Danzig,weź się zamknij bo przecież tamaty gdzie nabijasz sobie posty mają być zamykane!!!
Odpowiedz

sorry zią ...
a więc do pana Masterton - mogłeś przynajmniej użyć źródła wszelkiej metalowskiej wiedzy - wikipedii - użyć ...
Odpowiedz

Rolleyes... kolejny typ z cyklu "taki black metal to ja lubie".
Odpowiedz

Masterton napisał(a):Bo nie mam oryginalnej płyty.

to wypierdalaj, albo pisz na przyszłość "zassałem empeczy z sieci równie sprawnie, jak swojemu staremu"
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

...
Odpowiedz

Masterton napisał(a):No to śmiało, najeżdżaj txtami typu "wypierdalaj"
Wypierdalaj.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz