• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Satyricon

Moze to jakas sredniowieczna GRANICA zla , ktorej on nie chcial przekroczyc mimo wszystko na tym krazku ;P Laughing
[Obrazek: tnbm-emblem.png]
Odpowiedz

^ Sorrky, sorrky Big Grin literki mi się pomieszały. To nie limes tylko times. Big Grin
Odpowiedz

Nie wiem czego nikt nie pisze tu o koncercie Satyricona.Z tego co wiem ma on się odbyć w Wrocławiu(chyba 11 październik) i w Warszawie.Prawdopodopbnie wybiorę się na koncert ,bo takie legendy rzadko bywają w moim mieście.
Odpowiedz

Ramone napisał(a):Nie wiem czego nikt nie pisze tu o koncercie Satyricona.

No to zajebiscie ze przyjezdzaja, ciekawe czy gitarzysci znowu zgwalcą jakies fanki satyriconu.
Odpowiedz

A może po prostu nie wpuszczą do naszej jakże mało katolickiej Polski Frost'a za spalenie kościoła. I zagra Jordison... Wink \m/
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

KISIEL napisał(a):A może po prostu nie wpuszczą do naszej jakże mało katolickiej Polski Frost'a za spalenie kościoła. I zagra Jordison... Wink \m/
Ja myślę ,że Satyr w tym wypadku zje naszego wodza...
Odpowiedz

Ciekawe czy Frostowi, w przypływie szaleństwa przyjdzie do głowy spalić wrocławską katedrę. Wink
Odpowiedz

Satan's Knight napisał(a):Ciekawe czy Frostowi, w przypływie szaleństwa przyjdzie do głowy spalić wrocławską katedrę. Wink
to by było coś Big Grin
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

hmm...Satyricon ...czyli wszystko co najlepsze w BM ;] jak dla mnie jeden z wazniejszych i ciekawszych zespolow tego gatunku ...najlepsze plyty? wg mnie to chyba 2 pierwsze...
"...ja jestem sam...gdzie ja jestem nie ma zadnego boga..."
Odpowiedz

McCoy napisał(a):hmm...Satyricon ...czyli wszystko co najlepsze w BM ;] jak dla mnie jeden z wazniejszych i ciekawszych zespolow tego gatunku ...najlepsze plyty? wg mnie to chyba 2 pierwsze...
ale dwie otstanie to prawdziwa dolina zjebali sie jak ruski czołg totalne gnioty i skok na kase kto ich tam qrwa słucha nie wiem ale przyanm ze mieli ST i ND dwie niewtopione produkcje plus moze RE gdzie było ciekawie i gęsto - noi wiec moze 3 LP to w sumie i tak dużo.
and now is forever...
Odpowiedz

fetus napisał(a):
McCoy napisał(a):hmm...Satyricon ...czyli wszystko co najlepsze w BM ;] jak dla mnie jeden z wazniejszych i ciekawszych zespolow tego gatunku ...najlepsze plyty? wg mnie to chyba 2 pierwsze...
ale dwie otstanie to prawdziwa dolina zjebali sie jak ruski czołg totalne gnioty i skok na kase kto ich tam qrwa słucha nie wiem .
ja słycham i uwarzam że ostatnia płyta jest zajebista , mocna i ma genialne proste riffy ... nawet wybaczam głupi teledysk Laughing
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Danzig napisał(a):
fetus napisał(a):
ale dwie otstanie to prawdziwa dolina zjebali sie jak ruski czołg totalne gnioty i skok na kase kto ich tam qrwa słucha nie wiem .
ja słycham i uwarzam że ostatnia płyta jest zajebista , mocna i ma genialne proste riffy ... nawet wybaczam głupi teledysk Laughing
Laughing Laughing Laughing Laughing ja ci wybaczam zjebany gust Laughing Laughing Laughing
and now is forever...
Odpowiedz

Czaicie jakby ktoś zrobił dla Radia Ma-RYJA covera Moher North ? Big Grin
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

fetus-pierdolisz jak potłuczony-ostatnie cztery Satyricony to ich najlepsze płyty co do tego nie mam wątpliwości-dla mnie im dalej tym lepiej(nie jestem ekspertem jeśli chodzi o BM więc to opinia subiektywna) natomiast to, ze Satyricon zaczyna się na ND jest oczywistym faktem, reszta ich dyskografii to cieniutki BM, jakiego nie znoszę.A z komercyjnościa to ROTFL, co prawda zespól stał się bardzo popularny ale póki co ich kawałki nie lecą w radiach, są asłuchalne dla przeciętnego człowieka i poza "Mother North" raczej nielubiane przez 15-17 letnich grim pagan metalofcuf.
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Niewiem czemu gadacie o tym że Frosta mogli by nie wpuścić do poland Big Grin ....zapomnieliście już jakto niedawno napierdalał na MM z 1349 ?
[Obrazek: Shemsu-Hor.gif]
Odpowiedz