• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Satyricon na dwóch koncertach w Polsce!

[Obrazek: satyricon.jpg]

ŁOZESZ KURWA! :D

Satyricon na dwóch koncertach w Polsce

W październiku na dwóch koncertach w Polsce pojawi się norweski zespół blackmetalowy Satyricon. Koncerty odbędą się 10 października we Wrocławiu (klub W-Z) i 11 października w Warszawie (Proxima). Koncerty będą częścią trasy, na której grupa promuje nowy album "Now, Diabolical".

I te wszystkei fanki Satyriconu w stringach ktore mozna zdejmowac zabkami, mrrry! [Obrazek: serduszka.gif]
Odpowiedz

Pewnie odwołają jak Dark Funeral Wink
Odpowiedz

znowu w W-Z Rolleyes to jeden z najpopularniejszych technoklubow we Wroclawiu. Dóóóóóóóóóóóół.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

nio wlascie ciekawe czemu akurat tam :?ale chyba sobie pojde
Odpowiedz

Nie jestem wielkim fanem black metalu więc mogę być trochę niekumaty, ale jak wygląda koncert Satyricon skoro jest ich tylko dwóch ?
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

Odwolaja jak nic. Ryszard Nowak sie dowie
Odpowiedz

Po cichu liczę ,ze nie odwołają,bo mam nadzieję się wygrać...a co do tego jak grają...pewnie biorą jakiegoś muzyka sesyjnego na koncerty.
Odpowiedz

Przemek87 napisał(a):Nie jestem wielkim fanem black metalu więc mogę być trochę niekumaty, ale jak wygląda koncert Satyricon skoro jest ich tylko dwóch ?
mają muzyków którzy grają z nimi na koncertach ale nie mają wpływu przy nagrywaniu płyt itp.
[Obrazek: nile_logo.jpg]
Odpowiedz

Wybiera sie ktos na gig we Wrocku? Bo podobno bede ;)
Odpowiedz

kto był we wrocławiu ? ... to był najlepszy koncert na jakim byłem ! a przy mother north na koniec myślalem że umre ... Satyr - zajebisty kontakt z publicznością ! a najlepszy był jakiś duży typ w koszulce "100% aryan blood" hahahahahaha Big Grin
Odpowiedz

witam
ja byłem na koncercie we Wrocławiu, koncert był extra, widziałem dwóch kolesi co sieg hailowali kilka razy w przerwie przed Satyriconem Big Grin. Po koncercie chłopaki z Keep Of Kalessin stali w korytarzu i mozna było sobie pogadać, fotkę cyknąć i poprostu podpisy zebrać 8) , Satyr i Frost pewnie się nie pokazali później na sali. Szkoda, że nie wiedziałem, że po południu zespoły miały spotkanie z fanami w empiku.
pozdr
ORT, heavy polmuz
Odpowiedz

a ja wiedziałem i mam autografa na płytce Big Grin za to cholera od keep'ów nie mam Sad...
Odpowiedz