- Liczba postów:
- 388
- Liczba wątków:
- 14
- Reputacja:
-
0
Soulfly - "Prophecy" to dla mnie jedna z płyt 2004. Thrash, hardcore, hiszpański i jugosłowiański folk, reggae, spokojne rytmy calypso i soul połączone w genialną całość.
Chyba we wrześniu jest premiera nowego albumu "Dark Ages", mam nadzieję, że kontynuują to, co się pojawiło na 'Prophecy'.
Co do pozostałych płyt - nie przepadam
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Soulfly już sama nazwa brzmi zajebiście
![Laughing Laughing](http://forum.rockmetalshop.pl/images/smilie/lol.png)
Max dobrze zrobił że odszedł od Sepultury ,bo stworzył to czego nie mógł. Płyta Prophecy jest zajebista tak jak teledyski choćby Prophecy jest wypasiony ,a ta gitarka Maxa z flagą Brazylii jest piękna
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
- Liczba postów:
- 781
- Liczba wątków:
- 26
- Reputacja:
-
0
Hmm ... Czy aby na pewno nie było jeszcze premiery nowej płyty? Bo w sieci można ją już znaleźć.
- Liczba postów:
- 116
- Liczba wątków:
- 4
- Reputacja:
-
0
Co do albumu to jeszcze nie wyszedł ,ale kawałki są już dostępne w sieciach p2p
Się jara dziewczynko .sie jara chłopaku to czysta maryha bez odoru maku ,bez odoru wojny o zajebistym smaku ,włoszczyzna holandii o mistrzowskim zapachu !!
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Tez sie wkurwilem bo przelaczalem kanaly, widzialem cavalere przez 3 sekundy i sie program skonczyl.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 897
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
1
-Baco, będzie dzisja padać?
-Ej, kurwa bedzie, bo mnie jebie w krzyżu!
- Liczba postów:
- 557
- Liczba wątków:
- 23
- Reputacja:
-
0
Album dla mnie porpstu beznadziejny i nic mnie do niego nie przekona. Prócz akcentów thrashowych o których mówisz, jest tez duzo akcentów punkowych które pogrążają dla mnie to wydawnictwo.
Do Starej Sepultury jednak bym nie porównywał tych dokonań, bo to grzech