06-15-2004, 02:17 PM
Nie moge doszukac działu mniej wiecej o tytule: Propozycje, uwagi, pytania, spostrzezenia, skargi... - chodzi m. in o możliwości nas- jako użytkownikow. Nie domagam sie, aby 50% byla modami (w tym ja
, ale moglibyscie wpakowac mozliwosc edytowania WŁASNYCH POSTÓW, bo nie zawsze wyjda po naszej mysli...
Pozatym sadze, ze jest troche za duzo działow, a przez to zrobiłsi ejeden wielki burdel- jak na tego typu forach jest najczesciej.
Ja proponuje 3 działy:
-Sklep (pyt co do sklepu i forum, nowosci, propozycje),
-Muzyka,(mnie jwiecej takie tematy jakie sa, ale bardzioej ogolnikowo potraktowane...
-Reszta Świata - sprzedam, zamienie, poznajmy sie, ZLOTY ?
to na tyle. Prosze o pozytywne rozpatrzenie (chociaz juz chyba za pozno na jakies wieksze zmiany...)

Pozatym sadze, ze jest troche za duzo działow, a przez to zrobiłsi ejeden wielki burdel- jak na tego typu forach jest najczesciej.
Ja proponuje 3 działy:
-Sklep (pyt co do sklepu i forum, nowosci, propozycje),
-Muzyka,(mnie jwiecej takie tematy jakie sa, ale bardzioej ogolnikowo potraktowane...
-Reszta Świata - sprzedam, zamienie, poznajmy sie, ZLOTY ?
to na tyle. Prosze o pozytywne rozpatrzenie (chociaz juz chyba za pozno na jakies wieksze zmiany...)
"A great song can be found anywhere. Do yourself a favor and go find the originals."
GN'R
GN'R