07-14-2005, 09:49 PM
Dżemik napisał(a):pedalskiego Manowar..Dżemik, proszę.hock:
Dżemik napisał(a):pedalskiego Manowar..Dżemik, proszę.hock:
Dżemik napisał(a):Kamil napisał(a):U don`t know where you are?? In Port Royal !!
To ja juz wole byc 'in the jungle, baby'..Nie wiem za co, ale ich nie lubie.. ;p
A wlasciwie wiem- wiekoszosc ludzi rajcuje sie RW tylko dlatego, ze to legendarna grupa.. A tak naprawde muzyka to bardzo sredni hm..
Dżemik napisał(a):Czepiata sie.. Przymiotniki sa z KelThuza.. Manowar wstawilem, bo to pierwsza kapela ktora z nim sie mi kojarzy..
Cytat:Wypowiadam wojnę wszystkim wrogom ManowaR, Metalu i Sorcerer
pierwsza bitwa - 30 lipca, Kraków, Rynek Główny!
Hethell napisał(a):no chyba fani Rhapsody wygrali bo jakos nasi forumowi wojownicy sie nie chwalazabiliśmy ich, co do jednego!
Szyszak napisał(a):Piracki heavy metalNieee, pogieło cię?? Jak sie to puści jako bajke na dobranoc, to ten kto tego słucha, będzie chciał w nieskńczonośc słuchaćkocham ich teksty. Treasure Island mozna puszczac jako bajke na dobranoc
Mille napisał(a):to ja na pobudkę proponuję "Victim Of States Power" z debiutuSzyszak napisał(a):Piracki heavy metalNieee, pogieło cię?? Jak sie to puści jako bajke na dobranoc, to ten kto tego słucha, będzie chciał w nieskńczonośc słuchaćkocham ich teksty. Treasure Island mozna puszczac jako bajke na dobranoc