• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

RPG

A grałeś w Mechawojownika?? To jest o dalekiej przyszłości!! Też całkiem całkiem!!
Odpowiedz

gralem w neuroshime... ale tylko 1 sesje wiec duzo powiedziec nie moge ale druzyna lubi system (akurat ja jestem MG od WH)... myslalem nad kupnem cyperpubka ale jakos sie nie zdecydowalem... narazie czekam na WH2 i zadnego innego systemu nie planuje kupowac Big Grin
Odpowiedz

też gram w neurkę, mamy ze znajomymi stałą drużynkę i jest ciekawie Big Grin a graliście kiedyś w Gasnące Słońca? zajebisty system nie ma to jak grać fanatycznym arcybiskupem i legalnie sobie karać heretyków przy pomocy świętego płomienia (czyt. miotacza ognia Big Grin )
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Pannie Scully Sława! Sława! Sława!
Odpowiedz

Mario1349 napisał(a):też gram w neurkę, mamy ze znajomymi stałą drużynkę i jest ciekawie Big Grin a graliście kiedyś w Gasnące Słońca? zajebisty system nie ma to jak grać fanatycznym arcybiskupem i legalnie sobie karać heretyków przy pomocy świętego płomienia (czyt. miotacza ognia Big Grin )
Brzmi kusząco chyba się zainteresuję... Angry
[Obrazek: Slayer_logo.jpg]
Odpowiedz

jeżeli chcesz się dowiedzieć czegoś więcej o tym systemie to zapraszam na forum http://bestiariusz.fantastyka.net.pl/forum/ Smile
Członek Nieoficjalnego Fanklubu Smakowitej acz Egocentrycznej Pani Scully(w skrocie NFSaEPS).

Odpowiedz

Jeżeli o mnie chodzi to ubóstwiam ES3 Morrowind, nie sądzę abym musiał pisać dlaczego. Teraz czekam na nowe "dziecko" Betshedy Softworks. 8)
Piraci komputerowi wszystkich sieci p2p, łączcie się !!!
Odpowiedz

metalux napisał(a):Jeżeli o mnie chodzi to ubóstwiam ES3 Morrowind, nie sądzę abym musiał pisać dlaczego. Teraz czekam na nowe "dziecko" Betshedy Softworks. 8)
sory ale my mowimy o RPG a nie cRPG .... rozumiesz chyba roznice prawda? morrowind jest zajebisty ale to na kompa a topic jest o "ksiazkowych" rpg
Odpowiedz

a mam takie pytanko Wink czy eRPeGie wpłynęło na was w jakis sposób? Surprised przejeliście jakieś cechy od postaci którą dłuugo graliście albo cuś Wink moze wynikły z tego jakieś inne śmieszne sytuacje? Smile
Niektórzy rodzą sie dla słodkiej rozkoszy. Inni dla nieskończonej nocy.
Odpowiedz

whitetrash napisał(a):a mam takie pytanko Wink czy eRPeGie wpłynęło na was w jakis sposób? Surprised przejeliście jakieś cechy od postaci którą dłuugo graliście albo cuś Wink moze wynikły z tego jakieś inne śmieszne sytuacje? Smile
Nie tyle w krew weszły mi cechy jakiejś postaci, co sam sposób gry. Pamiętam, że po pierwszej w naszym życiu grze nasza drużyna miała niesamowite schizy. Zastanawialiśmy się nad tym jakie głupoty wygadywaliśmy... Teraz doszły zwroty w zwykłym życiu typu "rzuć by przetestować wytrzymałość" ;D.
Odpowiedz

hmm na mnie rpg za bardzo wplynac nie moglo bo ja mistrzuje Big Grin ale moi gracze bardzo czesto utorzsamaja sie ze swoimi postaciami do tego stopnia ze wprowadzaja w prawdziwe zycie niektore aspekty z zycia postaci Big Grin
Odpowiedz

ja po kilkudziesięciu sesjach w młotka wszędzie wyczuwam chaosik Tongue

Odpowiedz

Również mistrszuje. Jednak od kiedy zacząłem (stare dzieje z epoki przedakceleratorowej), niektórzy dostrzegli we mnie kilka zmian. Smile Pewność siebie, charyzma, czasami wredota daje o sobie znać. Co do moich "podopiecznych" to niekiedy zachowują się podobnie do swoich bohaterów. Smile
Piraci komputerowi wszystkich sieci p2p, łączcie się !!!
Odpowiedz

Systemy w które gram/grałem:

Neuroshima
Wampir:mroczne wieki
Wampir:maskarada
Wampir:requiem
Zew Chthulu-rok temu jedna kampania
Dzikie Pola
Kryształy Czasu(tez dawno)
Warhammer
Wilkołak Apokalipsa
Mag- wstąpienie
Cyberpunk
Wiedźmin
FAllout(sic!, kumpel sam wymyślił mechanikę, ogólnie wszystko prócz klimatu, falloutowskich reali sam wymyślił)
i od czasu do czsu dla rozluźnienia D&D Big Grin

w ogóle jestem maniakiem RPG-ÓW, byłem już na 2-óch konwentach, tera jade na trzeci
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

W takim razie Ciebie zapytam, Twoim zdaniem w Dzikie Pola warto grać? Tak się zastanawiam nad zakupieniem podręcznika.
Odpowiedz

Kamael napisał(a):W takim razie Ciebie zapytam, Twoim zdaniem w Dzikie Pola warto grać? Tak się zastanawiam nad zakupieniem podręcznika.

Wiesz co, powiem Ci tak. Jest to zajebisty system na konwenty, wręcz idealny( to na nim rozlewa sie najwiecej piwska Big Grin ). Ale żeby pogać z kumplami czy coś to nie za bardzo, choć przed zakupem nie wzbraniam.Jeśli pasuje Ci taki klimat, to jak najbardziej kupuj. BTW. jedzie ktoś na Orkon?
Who's gonna teach you how to dance?
Who's gonna show you how to fly?
Who's gonna call you on the lame-dope-smoking,
Slackin' little sucker you are?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości