• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

zdecydowanie brunetki...
Odpowiedz

widze, ze Stig nie wyjasnil iz to za rok chce sie starac na studia do wrocka Surprised
w ogole siedze u kumpla w chacie w boleslawcu, wczoraj szlam w paradzie w stroju historycznym i w ogole, pelno bydla wszyscy sie gapili i robili zdjecia no i tv. masakra. jakies takie przekazanie kluczy do miasta czy cos Laughing Smiesznie bylo w sumie Tongue moze pozniej sie jeszcze 'odezwe' Wink
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Skoro taka maskara i chujowo i się gapili ludzie to po jaki chuj się tak przebierałaś?
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

bo to jest true, tak samo jak valhalla - a to jest takie true ze sie z tego wszyscy smieją...
Odpowiedz

Cytat: to jest takie true ze sie z tego wszyscy smieją..

Gdyby tak było, to byłbyś ekstremalnie unholi true ;>
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

no kurwa nie pisalam ze chujowo, tylko ze fajnie.
A przeszlam bo za to dostaje kase, proste nie? Rolleyes
stigus nigdy nie twierdzilam ze jestem trv, a Valhalla, jest na pewno trv, jesli mowimy o wierzeniach wikingow, wiec zawzyj ryj Smile
Odpowiedz

zawrzyj ryj, bo po lbie dostaniesz od Jej meskiego chlopaka/kolegi/przyjaciela !!
Może i nie jestem bystry, ale zajebać potrafię !!
Odpowiedz

krolik nie rob jaj. Ja tam sie nie wpierdalam w cudze zainteresowania.
Odpowiedz

Królik nie musi robić jaj. On je ma.
Przynjamniej pokazuje że je ma swoimi wypowiedziami.
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

Cytat:wczoraj szlam w paradzie w stroju historycznym i w ogole, pelno bydla wszyscy sie gapili i robili zdjecia no i tv. masakra.
Valhalla napisał(a):no kurwa nie pisalam ze chujowo,tylko ze fajnie.
Fakt.Nie użyłaś słówka 'chujowo'.
Cytat:A przeszlam bo za to dostaje kase, proste nie? Rolleyes
No ba.Przecież 'piniondze to nie fszystko,ale fszystko byz piniędzy to chvj'.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

-Rene- napisał(a):Fakt.Nie użyłaś słówka 'chujowo'.

No i co w związku z tym? Dziewczyna angażuje się w bardzo pozytywną działalność, a za takową bez wątpienia uznać należy rekonstrukcję historyczna zatem powyższa postawa zasługiwać powinna jeno na słowa uznania. Co więcej, ze stylu jej wypowiedzi wynika jednoznacznie ile radości jej to wszystko daje zatem wszelkie czepianie się literówek stanowi daleko posuniętą żenadę..

Cytat:No ba.Przecież 'piniondze to nie fszystko,ale fszystko byz piniędzy to chvj'.

Doprawdy, właśnie doznaliśmy apriorycznego iście olśnienia...powiedz nam o miszczyni mowy polskiej, forumowa wyrocznio w zakresie tymże, jak na ową, powyższą tajemnicę poliszynelowską wpadłaś? Bo właśnie zachodzimy w głowę nad problemem tymże.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

^<Ziew>
Sorry,ale dla ciebie nie mam ochoty wykrzesać z siebie nic więcej.
Odpowiedz

"Dla mnie"..? o żesz.. dziękuję, właśnie dostarczyłaś mi całkiem przyzwoitej rozrywki. Nie od wczoraj bawią mnie nastoletnie szmata-nistki z przesadnym mniemaniem na swój temat. Zatem - dziękuję, uśmiałem się przednio. Dziękuję też za to, że dopierdalaniem się do dziewczyny bez powodu okazałaś się niegodnym mej pogardy zerem, uosobieniem skrajnego skurwienia się i żenady. Zresztą reakcja typowa dla ciebie, ex-twarda trv svko, wobec obawy przed konfrontacją jak zwykle uciekasz z podkulonym ogonkiem..nie tyle nie masz ochoty, co po prostu jak zwykle nie potrafisz zachować konsekwencji w swych działaniach.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

^ty to nawet prowokować nie umiesz.<ziew x2>.Bye.
Odpowiedz

Prowokować potrafię całkiem nieźle o czym świadczy moja działalność na tym forum. Sęk w tym, że powyższe nie stanowiło prowokacji, jeno reakcję na twe żałosne ataki na użytkowniczkę Valhallę. Ale uwaga, uwaga szanowni państwo.. zaczyna się cykl postów twardej trve svki pod tytułem "ignoruję cię i nie gadam z tobą", zabawa, uczta jakich mało..
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 10 gości