• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

Cytat:w sensie "połowinki"?
taka impreza to kompletna porażka. w zasadzie upodliłem się i mam przez to miłe wspomnienia Exclamation

łohhoho jak sie wtedy zroblem to nie pilem wodki przez pol roku chyba
a ginu dotad nie tykam
Odpowiedz

Tomash napisał(a):no patrz, miałem tak samo, jeszcze zasnąłem na koleżance(choć to akurat jeden z moich sztandarowych numerów ), w sumie fajnie było, potem nie piłem przez kilka tygodni
haha, też sobie pospałem.
Potem jeszcze spałem na urodzinach Soboty, ale wcześniej podrywałem pewną miłą dziewczynę, która później okazała się moją daleką kuzynką Mr. Green

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):łohhoho jak sie wtedy zroblem to nie pilem wodki przez pol roku chyba
a ginu dotad nie tykam
Tydzień po połowinkach dokonałem największego do tej pory zniszczenia w moim życiu.
"Jadzia" to ogromne ZUO!! PRzez tydzień rzygać mi się chciało od tego, a później, przez jakieś pół roku również zbierało się na samą myśl. Dziś już tego nie tykam Mad

Tak na prawdę to rzadko mi się imprezy podobają, albo inaczej; rzadko kiedy widząc to wszystko, tę zabawe i tych krejzoli nie mam ochoty upodlić się ostatecznie i zasnać gdzieś. Najlepiej porządnie, coby później amory się nie włączyły Mr. Green
Odpowiedz

Kilka stron dyskusji o studniówce mówi chyba wystarczająco dużo o poziomie, jakiego "sięgnęło" to forum w ciągu ostatniego roku. Ot, taka uwaga Big Grin

P.S. Ciekawe czy tak ochoczo reagujący na me wypowiedzi, jakże oryginalni użytkownicy tego forum pokuszą się poniżej na coś więcej niż pretensjonalizm, teksty generowane w bluzgatorze, tudzież prośby o to, abym stąd zniknął. Ot, taka, druga uwaga Big Grin
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Słaba prowokacja fana Artura Gadowskiego.
Odpowiedz

balzac napisał(a):Słaba prowokacja

nie trafiłeś, chłopczyku

Cytat:fana Artura Gadowskiego.

ROTFL? poza tym jw.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):Kilka stron dyskusji o studniówce mówi chyba wystarczająco dużo o poziomie, jakiego "sięgnęło" to forum w ciągu ostatniego roku. Ot, taka uwaga Big Grin
No niestety waszmość, my nie godni twej miary.
Vomitor napisał(a):teksty generowane w bluzgatorze
A ty mądralo wymyśliłbyś wreszcie coś nowego. Btw, nie za często się udzielasz? Big Grin
Odpowiedz

zoltan, co ty w ogole do tej kurwy sie odzywasz
Odpowiedz

Masz rację, nie ma sensu. Jak grochem o ściane. Cholerne boty Evil or Very Mad
Odpowiedz

Ten koleżko(Vomitor) to jakiś niedorozwój... Nawet nie da się czytać jago 'wywodów', które poziomem dorastają co najwyżej do obszczanego sedesu na Centralnym...
Let me help You out of the chair...
Grandma'
Let me touch You, let me feel... Ahhh.
Odpowiedz

cóż za zUo tu wtargnęło? Laughing
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Ja miałem swoja w ten piatek, zajebista impreza wyszła mimo moich poczatkowych obaw Surprised
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

jankier napisał(a):cóż za zUo tu wtargnęło? Laughing
Jeśli masz na myśli mnie, to nie przesadzałbym. Po prostu nie toleruje kretyństwa, a w około jest go zajebiście dużo... Niestety.
Grandma'
Odpowiedz

niestety? na szczęście!
mnie na przykład by sumienie gryzło jakbym musiał porządnych typów dojeżdżać

albo nie...
Odpowiedz

Książę napisał(a):niestety? na szczęście!
mnie na przykład by sumienie gryzło jakbym musiał porządnych typów dojeżdżać

albo nie...
Przecież Ty nie masz sumienia... Podobnie jak ja. Więc nie pierdol, dobry pojazd nie jest zły - nieważne po kim. Choć po debilach przyjemniej.
Grandma'
Odpowiedz

co ty pierdolisz ja mam sumienie czyste

bo nieużywane
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 24 gości