• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

Vomitor napisał(a):Kilka stron dyskusji o studniówce mówi chyba wystarczająco dużo o poziomie, jakiego "sięgnęło" to forum w ciągu ostatniego roku. Ot, taka uwaga

a co jest złego w rozmowie na ten temat ?
Odpowiedz

Nie zaruchał to teraz ględzi Confusedhock:
Odpowiedz

Koledzy z klasy się nad nim znęcali to nie był na studniówce.
Odpowiedz

Nie no, zabawnie się obserwuje, jak co niektórzy za wszelką cenę próbują mi tu dosmolić, dzwoniąc nawet w tym celu specjalnie po wsparcie Big Grin Samo w sobie świadczy to jeno o tym, że sami nie potrafia sobie z tym dać rady. Z tego prostego względu, że te ich wielkie napinki tak bardzo zwisają mi i powiewają. Big Grin A ci srają pod siebie i srają piekląc się jak tylko mogą Big Grin
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):Nie no, zabawnie się obserwuje, jak co niektórzy za wszelką cenę próbują mi tu dosmolić, dzwoniąc nawet w tym celu specjalnie po wsparcie Big Grin Samo w sobie świadczy to jeno o tym, że sami nie potrafia sobie z tym dać rady. Z tego prostego względu, że te ich wielkie napinki tak bardzo zwisają mi i powiewają. Big Grin A ci srają pod siebie i srają piekląc się jak tylko mogą Big Grin
Nie wiem kto po kogo dzwonił, ale powiem Ci jedno - jak tylko tutaj zajrzałem i przeczytał Twoje pierdolenie, to nie mogłem się powstrzymać żeby nazwać Cię ostatnim kutasem. Skoro Tobie nie przeszkadza jak Cię wyzywają, to powiem tylko - ziewaj do berła.
Let me help You out of the chair...
Grandma'
Let me touch You, let me feel... Ahhh.
Odpowiedz

Chciałbyś mojej reakcji, śmieciu. Poproś, a się zastanowię nad nią.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):Chciałbyś mojej reakcji, śmieciu. Poproś, a się zastanowię nad nią.
Nawet nie chciałbym żebyś był masturbatorem bydła, bo... szkoda mi bydła.
Grandma'
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):Nie no, zabawnie się obserwuje, jak co niektórzy za wszelką cenę próbują mi tu dosmolić, dzwoniąc nawet w tym celu specjalnie po wsparcie Big Grin Samo w sobie świadczy to jeno o tym, że sami nie potrafia sobie z tym dać rady. Z tego prostego względu, że te ich wielkie napinki tak bardzo zwisają mi i powiewają. Big Grin A ci srają pod siebie i srają piekląc się jak tylko mogą Big Grin

gdzie mieszkasz?
Odpowiedz

najlepsze jest to że vomitor myśli że jest ponad wszystkimi, wyższy poziom po prostu
Odpowiedz

Vomit, daruj już sobie te inwokacje Confusedhock: Nikogo to nie obchodzi, absolutnie nikogo. No, może poza tym, że robisz z siebie kretyna (hahaha JA to mówię Tongue ).
Odpowiedz

raf667 napisał(a):najlepsze jest to że vomitor myśli że jest ponad wszystkimi, wyższy poziom po prostu

Ty to powiedziałeś, nie ja.
Rotfl'n'lol
Odpowiedz

Vomitor napisał(a):
raf667 napisał(a):najlepsze jest to że vomitor myśli że jest ponad wszystkimi, wyższy poziom po prostu

Ty to powiedziałeś, nie ja.
Skoro jesteś z tak zwanych 'elit', to wypierdalaj stąd i nie wkurwiaj ludzi, którzy mają ciekawsze rzeczy do roboty niż jechanie po takim kurewskim imbecylu jak Ty.
Grandma'
Odpowiedz

SuperWrzód napisał(a):wypierdalaj stąd
Nie. Zostań.
Odpowiedz

womitor, nie odpowiedziales na moje pytanie
Odpowiedz

kurwa czlowiek 3 dni kompa nie ma a tu takie rzeczy ;>
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar