01-15-2008, 03:24 PM
Vomitor napisał(a):Kilka stron dyskusji o studniówce mówi chyba wystarczająco dużo o poziomie, jakiego "sięgnęło" to forum w ciągu ostatniego roku. Ot, taka uwaga
a co jest złego w rozmowie na ten temat ?
Vomitor napisał(a):Kilka stron dyskusji o studniówce mówi chyba wystarczająco dużo o poziomie, jakiego "sięgnęło" to forum w ciągu ostatniego roku. Ot, taka uwaga
Vomitor napisał(a):Nie no, zabawnie się obserwuje, jak co niektórzy za wszelką cenę próbują mi tu dosmolić, dzwoniąc nawet w tym celu specjalnie po wsparcieNie wiem kto po kogo dzwonił, ale powiem Ci jedno - jak tylko tutaj zajrzałem i przeczytał Twoje pierdolenie, to nie mogłem się powstrzymać żeby nazwać Cię ostatnim kutasem. Skoro Tobie nie przeszkadza jak Cię wyzywają, to powiem tylko - ziewaj do berła.Samo w sobie świadczy to jeno o tym, że sami nie potrafia sobie z tym dać rady. Z tego prostego względu, że te ich wielkie napinki tak bardzo zwisają mi i powiewają.
A ci srają pod siebie i srają piekląc się jak tylko mogą
Vomitor napisał(a):Chciałbyś mojej reakcji, śmieciu. Poproś, a się zastanowię nad nią.Nawet nie chciałbym żebyś był masturbatorem bydła, bo... szkoda mi bydła.
Vomitor napisał(a):Nie no, zabawnie się obserwuje, jak co niektórzy za wszelką cenę próbują mi tu dosmolić, dzwoniąc nawet w tym celu specjalnie po wsparcieSamo w sobie świadczy to jeno o tym, że sami nie potrafia sobie z tym dać rady. Z tego prostego względu, że te ich wielkie napinki tak bardzo zwisają mi i powiewają.
A ci srają pod siebie i srają piekląc się jak tylko mogą
raf667 napisał(a):najlepsze jest to że vomitor myśli że jest ponad wszystkimi, wyższy poziom po prostu
Vomitor napisał(a):Skoro jesteś z tak zwanych 'elit', to wypierdalaj stąd i nie wkurwiaj ludzi, którzy mają ciekawsze rzeczy do roboty niż jechanie po takim kurewskim imbecylu jak Ty.raf667 napisał(a):najlepsze jest to że vomitor myśli że jest ponad wszystkimi, wyższy poziom po prostu
Ty to powiedziałeś, nie ja.
SuperWrzód napisał(a):wypierdalaj stądNie. Zostań.