09-07-2006, 08:59 PM
Zaiste, rodzina twa, z tendencjami kanibalistycznymi normalną jest, co do tezy powyższej wątpliwości ja cienia nie mam już.
Rotfl'n'lol
Vomitor napisał(a):Zaiste, rodzina twa, z tendencjami kanibalistycznymi normalną jest, co do tezy powyższej wątpliwości ja cienia nie mam już.a kto powiedział że uważam cię za istotę ludzką?
Cytat:Ja marudzę? O ile przypominam sobie nie zdarzyło mi się jechac komuś na starą/staregoAle ja nie o tym,tylko o całokształcie twojej forumowej twórczości.
Cytat:a kto powiedział że uważam cię za istotę ludzką?Wiesz, nie zmienia powyższe faktu, że nią jestem.
Vomitor napisał(a):Zapomniałes dodać ze masz w dupie 99,999 % userów tego forum.Cytat:a kto powiedział że uważam cię za istotę ludzką?Wiesz, nie zmienia powyższe faktu, że nią jestem.
[twardziel mode]i w ogole mam w dupie co o mnie sądzisz[/twardziel mode]
R_amze_S napisał(a):Zapomniałes dodać ze masz w dupie 99,999 % userów tego forum.Pojemna sztuka
Książę 2 napisał(a):Twoja stara?R_amze_S napisał(a):Zapomniałes dodać ze masz w dupie 99,999 % userów tego forum.Pojemna sztuka
Książę 2 napisał(a):Vomitor napisał(a):twój odbyt?nie Vomit, nie pora na śniadanie