01-17-2008, 08:09 PM
ja wam mówię, że Kamil coś knuje
Kamil-Reloaded napisał(a):a z tym rozszerzeniem to jak to jest ? stare pliki doc i xls nie idą ?
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):zajaralbym sobie korwa
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Kamil-Reloaded napisał(a):A ma ktoś z Was Viste ? jestem ciekaw jak to "chujstwo" spisuje sie na codzień. Ponoć w przypadku gier wymaga ona conajmniej 1GB ramu, a nawet w dwóch.Mam na lapku, jest okej, tylko zupełnie nowy sprzęt, nawet nieszczególnie zaśmiecony, a włącza się jak pecet po dwóch latach użytkowania. Ja mam właśnie 2gb, cyka wszystko elegancko.
Tomash napisał(a):ja też, ale niekoniecznie papierosablanta
Kamil-Reloaded napisał(a):ostatnio jak ojcu kupowałem L&M to chodziły po niecałe 7 zł, wiec te 12.60 pln to jakas sciema ;>nie sciema,tylko od 15 stycznia jest 25% podwyżki akcyzy,ale teraz sklepikarze tak mają,że wiedząc wcześniej,jaki bedzie wzrost,robią wieksze zapasy starych partii. Wkurwia mnie ta unijna kampania antynikotynowa :?