• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

pałuj się Surprised

ale boski Big Grin
[Obrazek: rats11ih2.jpg]
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Widze, że wszyscy robią wszystko żeby się nie uczyć XD
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Val fajnego masz chomika Wink ale nie ma piekniejszego zwierzątka od mojego piesia ;P

[Obrazek: p1010879pb4.jpg]
Odpowiedz

Jak mi sie cholernie nie chce uczyć tej gramatyki. Nudne to, ale i tak przyjemniejsze w odbiorze od językoznawstwa ;D
Odpowiedz

Kamil-Reloaded napisał(a):Val fajnego masz chomika Wink ale nie ma piekniejszego zwierzątka od mojego piesia ;P

[Obrazek: p1010879pb4.jpg]

Jak kurwa to jest chomik to ja jestem dziewczyną Acrida ...
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

haha Mr. Green
Odpowiedz

tzn chodzi mi o zdjecie ktore wkleila Val jakby ktoś nie czytal zbyt uwaznie topicu :F.

Własnie musze zobaczyć co u moich ...
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Axel napisał(a):Jak mi sie cholernie nie chce uczyć tej gramatyki. Nudne to, ale i tak przyjemniejsze w odbiorze od językoznawstwa ;D

Haha, gramatyka. Na samo słowo 'gramatyka' dostaje drgawek XD
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Mój chomik najbardziej unicestwia

[Obrazek: 0be5b02ab2e073af.jpg]
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Prisca napisał(a):
Axel napisał(a):Jak mi sie cholernie nie chce uczyć tej gramatyki. Nudne to, ale i tak przyjemniejsze w odbiorze od językoznawstwa ;D

Ja też Wink ale trzeba.
Ale uwierz gorsze jest językoznawstwo Wink
Odpowiedz

Axel napisał(a):
Prisca napisał(a):

Ja też Wink ale trzeba.
Ale uwierz gorsze jest językoznawstwo Wink

Najgorsza to jest historia polski (: ale wierze, że językoznawstwo też ;>

btw. koty świetnie wyglądają jak leżą na plecach, mój też ma takie widzimisie czasem xD
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Prisca, apeluję o zdjęcie mi warn'a :!:
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

apelować możesz...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Tomash napisał(a):apelować możesz...

"Kozaczyna" musiała wrzucić swoje 3 grosze...
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

Tak. Byłbym chory gdybym tego nie zrobił. Kozaczenie i napinanie się na forum jest moim celem życiowym, i jedyną rozrywką. A kisiel jest zajebisty!
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 11 gości