• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

Właśnie, właśnie. Podaj mi swój numer telefonu Mr. Green
Odpowiedz

balzac napisał(a):Właśnie, właśnie. Podaj mi swój numer telefonu Mr. Green

Poproś Acrida ^^
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Prisca napisał(a):Właśnie, właśnie. Czekaliśmy na jakiś swoisty armagedon a tu nic ;]

nie moja wina ze nikt mnie nie lubi i nikt nie przyszedl : - (
Odpowiedz

Od dzisiaj zaczynam codzienną kurację:

http://kopalniawiedzy.pl/wiadomosc_5135.html

Laughing
[Obrazek: loudness-akira-nevermore-jeff.gif]
Odpowiedz

Prisca napisał(a):
balzac napisał(a):Właśnie, właśnie. Podaj mi swój numer telefonu Mr. Green

Poproś Acrida ^^

jakby byl w krakowie, to by dostal, a teraz niech sie paluje ;P
Odpowiedz

http://wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1...28289.html

ta dzisiejsza młodzież...
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

^ ale za to wzrósł odsetek chlejących 12-13 latków pewno. Zresztą tego typu ankiety można o kant dupy rozbić Big Grin
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

wiadomo, jak nam w LO dawali takie gówna do wyopełnienia to zawsze pisalismy że chlejemy i cpamy niemal dziennie Laughing
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

zna ktoś jakąś stronę z której można ściągnąć polskie napisy do filmów i seriali, bo wczoraj przez te kurwy zamknęli napisy.info i chuj mnie strzela
Odpowiedz

Ziomek, wyszukaj sobie "napi-projekt" to wyszukiwarka napisów, wyszukuje idealnie dopasowane do filmu.
Odpowiedz

Książę napisał(a):wczoraj przez te kurwy zamknęli napisy.info
se wczoraj wchodzę, patrze, a tu sie okazuje, że od dwudziestu minut kurwa "nieczynne"...

Axel napisał(a):napi-projekt
używam 3 miesiąc i jakoś do 4 filmów musiałem sam se szukać napisów. ale w sumie to to do około 40 filmów znalazł w parę sekund Big Grin

ma ktoś napisy do "the protector"?
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

Protektor jest z tym aktorem co w Ong Bak grał? I coś ze słoniem jo?

A do hitmana ktoś ma napisy? Laughing
Odpowiedz

Headless cadaver napisał(a):Protektor jest z tym aktorem co w Ong Bak grał? I coś ze słoniem jo?
dokładnie

w sumie już obejrzałem. dialogi są tak proste, że angielskie nie sprawiały mi większego problemu, a co do tajskich, to można się ich domyśleć. stwierdzam, że motywem przewodnim filmu jest fraza "gdzie jest mój słoń!? GDZIE JEST MÓJ SŁOŃ!!!?" Laughing

Cytat:A do hitmana ktoś ma napisy?
przyłączam się do pytania
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

W Protektorze podobał mi się tylko motyw walki z zapaśnikami. Ong Bak był nieco lepszy.
Odpowiedz

Szczurek Pinky który myślałem ze mi uciekł się znalazł.

A on po prostu wlazł a raczej wpadł do kibla i się jakoś tam zbunkrował (pewnie w spłuczce). Matka spuściła wodę to się nagle pojawił. Mózg się cieszy jak pojebany Big Grin ,ja zresztą też !
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 8 gości