- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
balzac napisał(a):Sobota napisał(a):Gdyby nie gówno to by kfiatki nei rosły, więc trochę szacunku ziomek :F
co ty w ogole ośle pierdolisz?
nagrali kilka fajnych piosenek, potem nagrali gównianą płytę i szacunek straciłem. to przecież prosta sprawa, zwłaszcza, ze Muchy nie są dinozaurem polskiego rocka tak jak Wilki i im tego nei wybacze 
oj tak sobie rzuciłem a ty odrazu robisz się wkurwiony. Regulon polecam na skołatane nerwy xD
It rained, but we cheered ...
- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
balzac napisał(a):Kamael napisał(a):"Galanterii" wkółko słuchał aż miło,
sluchal bo bylo dobre, terroromans to przede wszystkim gówno 
Ale pierdolisz Balzac (: . Terrormans to całkiem niezła płyta, jest tam przynajmniej 5 fajnych utworków.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 3,622
- Liczba wątków:
- 39
- Reputacja:
-
-3
ide tam, jak ktos przyjedzie to go przekimac nawet moge haha
- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
balzac napisał(a):Prisco, wybacz, ale dla mnie to jest zwyczajny gniot. Nawet te stare numery jak np. "Galanteria" sami sobie zgwałcili. Brzmienie okropne ma ta płyta. 
Trochę przesadzasz z tym samogwałtem. Ale kłótnia w tym kierunku jest bez sensu (:
Nikt nikogo nie przekona.
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 1,319
- Liczba wątków:
- 18
- Reputacja:
-
0
siemano wariat
tylko prośba - nie uciekaj stąd szybko