- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
Kurde, ciekawe kiedy zaczną pytać o dziergane majty z logo Manowaru
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 575
- Liczba wątków:
- 9
- Reputacja:
-
0
oto tez chialam zabytac ale to chyba za intymne. Bo ja wlasnie maze o gaciach a'la manowar, styl sredniowieczny.
- Liczba postów:
- 1,555
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
Ja właśnie świeżo po koncercie iry :> niezłego czadu dali :> i publika dobrze sie bawiła jak na rumie ;> kto nie był ten gej
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
dzieki morte za linka, przypomialem soie ze takie cus jak Iron Maiden istnieje, nawet fajny ten koncert był, choc oglądałem tylko sotatnie 30 minut.
It rained, but we cheered ...
- Liczba postów:
- 935
- Liczba wątków:
- 28
- Reputacja:
-
0
Axel napisał(a):Ja właśnie świeżo po koncercie iry :> niezłego czadu dali :> i publika dobrze sie bawiła jak na rumie ;> kto nie był ten gej
Zawsze wiedziałam, że mam coś z geja XD
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
^ eee tam
chyba wogóle go nie oglądaleś bo Dickinson sie darl Scream for me Donnington !
- Liczba postów:
- 1,732
- Liczba wątków:
- 29
- Reputacja:
-
0
^ nie w bluzie tylko w garniaku takim jakimsluxniejszym i prawda pasował ogolnei do kapeli jak pięść do nosa jeśli chodzi o image, ale jednak bruce to bruce, jak na swoj wiek daje sobie jeszcze dobrze radę.
Grali wogole running free wczesniej, bo myślalem ze na bisach bedzie a tu lipa ,mogli zamist The Evil That Man Do zagrać

.
- Liczba postów:
- 2,514
- Liczba wątków:
- 64
- Reputacja:
-
-1
Ponoć Dickinson już od paru ładnych lat na najbardziej prestiżowych koncertach z plejbeku śpiewa.