• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

wzięło się to stąd
http://www.park.pl/prawo/prawo/mp197300200118.html
ale w dobie matactwa itp. czemu nie przeinaczyc faktów na naszą korzyść Wink Big Grin
[Obrazek: c8b259e3332eeddf.jpg]
Odpowiedz

http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1...75178.html

Ojciec Dyrektor napisał(a):- Jestem rozczarowany tymi władzami, tymi działaniami, że pozwalacie państwo na takie skandaliczne zachowanie, tak znanych dziennikarzy. To jest zachowanie typowo wbrew cywilizacji łacińskiej. Dla mnie jest to jednoznaczne: zaproszeni są ludzie, którzy są wprost przeciwko życiu, a nawet za eutanazją i to jest tragiczne - zaznaczył dyrektor rozgłośni.

- Szkoda, że w Polsce nie ma takiej partii: pro-polskiej, bo nie widać tego. Myślę, że PiS może się pozbierać, ale tak nie może robić. Nie wiem, dlaczego tak się boicie dodać tego "i do naturalnej śmierci?" - pytał marszałka wyraźnie wzburzony o. Rydzyk.

Dyrektor Radia Maryja podkreślił, że Prawo i Sprawiedliwość, w opinii wielu wyborców, zaniechało realizacji postulatu ochrony życia od chwili poczęcia. - Mam dużo spotkań, także z Polonią i ludzie są bardzo rozczarowani. Kochani: albo trzeba się pozbierać i robić w prawdzie, albo przestańmy kłamać: AWS też oszukał. Panie marszałku, ludzie wam zaufali, ale wiedzcie o tym, że ludzie was wyplują; ale to będzie tragedia Polski. Kościołowi robicie krzywdę, jeżeli tak się zachowujecie jako katolicy, bo robicie zgorszenie dla świata. Pewno będą i duchowni, którzy będą was oklaskiwali, ale przykazania są bardzo jasne - przestrzegał marszałka o. Rydzyk.

Marek Jurek, odpowiadając dyrektorowi radia, a także wielu wypowiadającym się w podobnym tonie słuchaczom dzwoniącym do studia, przestrzegał, by nie wyciągać pochopnych wniosków z jednego spotkania.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

księża na księżyc! po jakiego kościół pcha się w polityke ?? bzdura totalna! a rydzyka to powinni wysłać do afryki na misje żeby tam murzynom takie pierdoły pociskał. raz że jak go widze w tv to mnie zbiera na wymioty a jak już coś powie to aż przykro.

Cytat:"Nasz Dziennik nie był zaproszony i na pewno by nie poszedł"

tu go zabolało Big Grin

nic to... trzeba siać, siać, siać... Tongue
Odpowiedz

http://www.google.pl/search?hl=pl&q=debi...+Google&lr=

Komentarz chyba zbędny...
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

czy mi sie zdaje czy wyjebało temat "co leci z głosników" ?
Odpowiedz

http://biznes.interia.pl/news?inf=883125
Jakoś nie chce sie w to wierzyć Wink
Odpowiedz

Ale ponoć w porównaniu ze skandynawami czy nawet angolami jesteśmy narodem abstynentów Laughing poza tym "picie codziennie" moze oznaczać kieliszek wina do obiadu, co jest normą we Francji czy Hiszpanii - u nas nie bardzo Smile
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Bo u nas jak juz sie pije to DUŻO ;] .

Raz a porządnie i tyle , zresztą podejrzewam ,ze to co francuzi nazywaja drinkiem u nas nawet jako alkohol się nei traktuje Tongue
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz

Dokładnie, mi bardziej odpowiada nasz system picia Laughing
Odpowiedz

Zalezy o jakim systemie mowimy, od zawsze wiadome, tylko slaski styl rzadzi!
Odpowiedz

przecież mówie: NASZ Big Grin
Odpowiedz

Śląski - znaczy jaki dokładnie? Wink
Odpowiedz

oba Surprised i chuj Wam w dupe, no chyba, ze nie lubicie Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Wole kujawski ;]
It rained, but we cheered ...
Odpowiedz