• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

Hehehe, dowcipniś ;D Zapracuj sobię na tę łaskę, to będziemy myśleć. Bałwochwalcze poematy ku chwale moderatorów są zdecydowanie mile widziane.
Odpowiedz

KISIEL napisał(a):Podpatrzyłem na innym foro, że z okazji świąt, userom usunięto jednego warn'a. Jak na moje, to pomysł całkiem niezły. Oczywiście ja jestem TRV wojownikiem stali i nie musicie mnie pozbawiać achtunga. Angry
Szanuj moderatora swego albowiem możesz mieć gorszego (czyt. wojowinka stali).
Surprised
taka mała podpowiedź, może jak dorzucisz coś od siebie to coś ci usuną Wink
Odpowiedz

Ależ ja mogę nawet kolejnego warn'a dostać, abyście Drodzy Moderatorzy (i Ty szanowny Adminie)zdjęli po jednej nikczemnej skazie reszcie userów zacnego forum naszego. Surprised Jam obrońca i odkupiciel win, ot co !

balzac napisał(a):taka mała podpowiedź, może jak dorzucisz coś od siebie to coś ci usuną

Ja nie chcę. Ja chcę pomóc Wam ! (jakby przeszło, to oznaczałoby to, iż jestem po stokroć zajebisty, nie inaczej !) Wink
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

Swoja droga to sie nawet dziwie ze podczas calego mojego pobytu na tym forum nie dostalem nawet jednego ostrzezenia Big Grin
Odpowiedz

To nie kracz, bo jeszcze zarobisz Wink Big Grin
Odpowiedz

[Obrazek: b2006-12-30pucharek.jpg]

Drugi raz w historii tyszanie zdobyli Puchar Polski. Finałowe spotkanie hokeiści GKS-u zakończyli zwycięstwem nad Stoczniowcem Gdańsk 3:1. W meczu półfinałowym takim samym rezultatem podopieczni trenera Wojciecha Matczaka pokonali gospodarzy turnieju - TKH Toruń.

Oprócz okazałego pucharu nasi zawodnicy odebrali także czek na trzydzieści tysięcy złotych.

[Obrazek: vlep12py8.jpg]
Odpowiedz

super Surprised
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):Swoja droga to sie nawet dziwie ze podczas calego mojego pobytu na tym forum nie dostalem nawet jednego ostrzezenia
no wlasnie ja tez jakos nie..
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Tylko ze ja niejednokrotnie wszczynalem tutaj furie, a Ty chyba nieBig Grin
Odpowiedz

no ja sie brzydko wyrazam i wyzywam, prawda, nowe kolezanki.. Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Przepłoszyliście świeże, młode mięsko.
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

No, ja na swoje ostrzeżenie długo czekać nie musiałem Big Grin Wystarczyła jedna wymiana poglądów z Vomitorem Big Grin
No i dziś stuknęła 500 na tym forum Big Grin Już tyle czasu się z wami marnuje Surprised Laughing
Odpowiedz

to co tu kurwa jeszcze robisz ?
Odpowiedz

Ha! Pierwszy post w Nowym Roku! Mój, mój, mój, mój!
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Heh,yeh nie mohe .I jak ?zajebiscie y tezMa dzis a co ta?
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 29 gości