• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

balzac napisał(a):Jako Strażnik Teksasu mógłby rywalizować z Czarlsem

Toć mnie własnie o Strażnika Teksasu chodziło.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

http://wiadomosci.onet.pl/1444804,11,item.html
Praca za seks
Prowokacja wymierzona w koalicję, oszczerstwa - tak liderzy Samoobrony komentują doniesienia "Gazety Wyborczej", która napisała, że politycy tej partii, w tym jej lider, żądali usług seksualnych od pracownic swoich biur poselskich.
Sprawą zajmie się Prokuratura Okręgowa w Łodzi. Zdaniem wiceszefa PO Bronisława Komorowskiego, premier powinien zdymisjonować Andrzeja Leppera.
(...)

No, ciekawe. Prowokacja czy nie, zawsze musi być jakiś skandal Surprised
Odpowiedz

A pierdoli mnie to. Polska polityka sux, juz wole sledzic wydarzenia miedzynarodowe.
Odpowiedz

Cytat:Praca za seks
Zoltan napisał(a):A pierdoli mnie to.
Ojej...
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Ojej w dupie olej.
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):Ojej w dupie olej.
Wujku, powiedz, że z pierwszego tłoczenia! Powiedz to! Powiedz!!
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Powiem, że żyję w państwie prawa, kiedy ich wszystkich uda się skazać.
Odpowiedz

Ej, ej, ej - macie tą piosenkę gdzieś na stanie :

'Ich konnte dich erschiessen' ???
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Tokio hotel?
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):Tokio hotel?

RaCzEj, To MóJ uLuBiOnY zEsPóŁ, cAłY pOkÓj MaM wYlEpIoNy IcH pLaKaTaMi. MaSz Do tEgO jAkIeŚ wOnTy Źą ?
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Nie, jesteś moderatorem, więc Tokio Hotel jest wspaniałe. Ja też lubię słuchać TH. Mam wszystkie ich albumy (aż jeden!), plakaty, winyle (zero) no i oczywiście wszystkie facjaty obłożone w antyramę i porozwieszane po całym pokoju. Bill jest boski, ładniejszy niż cały ten Kobejn.
Odpowiedz

A ja lubie rzygać na TH macie jakieś inne pomysły ?
Odpowiedz

Ktos kiedys dawal linka do jakiejs Japonki/Chinki co tez lubila rzygac Big Grin
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
Odpowiedz

ale ja lubie tylko rzygać z zatkanym nosem heh Wink
Odpowiedz

Zoltan napisał(a):Nie, jesteś moderatorem, więc Tokio Hotel jest wspaniałe. Ja też lubię słuchać TH. Mam wszystkie ich albumy (aż jeden!), plakaty, winyle (zero) no i oczywiście wszystkie facjaty obłożone w antyramę i porozwieszane po całym pokoju. Bill jest boski, ładniejszy niż cały ten Kobejn.

O kurde, Zoltan - ja żartowałam, ale Twoje wyznanie zapiszę.

hehe Tongue
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 17 gości