11-29-2006, 08:51 AM
Aha, albo z kraczącymi pterodaktylami.
The Stig napisał(a):Ale ten Wasz pewnie jest wyjątkowy - tym bardziej na włączonej pralce, a jeszcze mi powiesz przy wirującej to juz w ogóle Winknigdy nie uprawiales seksu na pralce? ani w wannie, ani na stole w kuchni, na panelach w przedpokoju, w samochodzie, w lozku...
Valhalla napisał(a):The Stig napisał(a):Ale ten Wasz pewnie jest wyjątkowy - tym bardziej na włączonej pralce, a jeszcze mi powiesz przy wirującej to juz w ogóle Winknigdy nie uprawiales seksu na pralce? ani w wannie, ani na stole w kuchni, na panelach w przedpokoju, w samochodzie, w lozku...
...dziwny jestes![]()
![]()
KISIEL napisał(a):Oj tam zoofilia od razu. Ale w ciemnej jaskini, to tak chyba mrocznie, co nie ?A kto powiedzial, ze my lubimy mrok?
The Stig napisał(a):mam franie wiec nie da rady, w wannę nie wejdę, stól mam drweniany który ma 20 lat, w przedpokoju mam kafelki, moj jedyny samochód to Fiat 126P. na szczęście łożko mam odpowiednie... Winkprzyznaj sie, ze nie ruchales jeszcze
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):ja mam wielka pralke z duzym wirowaniem, jacuzzi, stol metalowy, podgrzewana podloge, perskie dywany i mercedesa beczkenastepny film krecimy u Ciebie
Valhalla napisał(a):generalnie nie narzekamThe Stig napisał(a):mam franie wiec nie da rady, w wannę nie wejdę, stól mam drweniany który ma 20 lat, w przedpokoju mam kafelki, moj jedyny samochód to Fiat 126P. na szczęście łożko mam odpowiednie... Winkprzyznaj sie, ze nie ruchales jeszcze
The Stig napisał(a):generalnie nie narzekamWIdać nie potrzebuje zaruchać, rąsia na razie go zadowala
IstnyKurwaRomantyk napisał(a):mercedesa beczke
The Stig napisał(a):generalnie nie narzekamproste- nie ruchales, nie wiesz, co tracisz. wiec nie masz powodow do narzekan
XdkyX napisał(a):IstnyKurwaRomantyk napisał(a):mercedesa beczke
kurwa stylowe auto
Valhalla napisał(a):The Stig napisał(a):generalnie nie narzekamproste- nie ruchales, nie wiesz, co tracisz. wiec nie masz powodow do narzekan