11-15-2006, 08:55 PM
Odkąd nie daje się banów za głupotę (DoD), poziom forum drastycznie się obniżył.
"All that's left to say is: Farewell"
Cytat:No to musiałem jakims dziwnym trafem ominąć. Bo jeszcze kłótni dziewczyn tutaj nie widziałem Very Happy![]()
Ghost_82 napisał(a):Kurde, co tu się działo :D Tego jeszcze chyba na tym forum nie było :DOł maj, specjalnie dla Ciebie kiedyś to jeszcze powtórzę ;). Masz na to moje kocie słówko.
ReTuRn napisał(a):Odkąd nie daje się banów za głupotę (DoD), poziom forum drastycznie się obniżył.
-Rene- napisał(a):Ghost_82 napisał(a):Kurde, co tu się działoOł maj, specjalnie dla Ciebie kiedyś to jeszcze powtórzęTego jeszcze chyba na tym forum nie było
. Masz na to moje kocie słówko.
Ghost_82 napisał(a):Trzymam za słowo :wink: Będe czekał z niecierpliwością :D :wink:Czekaj. Czekanie wzmaga apetyt. Znajdę jakąś fajną pannę i wystawimy Ci cudne przedstawienie ;).
-Rene- napisał(a):Czekaj. Czekanie wzmaga apetyt. Znajdę jakąś fajną pannę i wystawimy Ci cudne przedstawienieTakie jak na moim zdjeciu?.
statekx napisał(a):Takie jak na moim zdjeciu? :)No ba! Lepsze nawet, będzie walka w... budyniu.
Ghost_82 napisał(a):^ No inaczej sobie tego nie wyobrażam :D To ma byc tru walka :lol:Będzie!
-Rene- napisał(a):statekx napisał(a):Takie jak na moim zdjeciu?No ba! Lepsze nawet, będzie walka w... budyniu.
Ghost_82 napisał(a):^ No inaczej sobie tego nie wyobrażamBędzie!To ma byc tru walka
A tak btw zupełnie... rozruszał się nam temacik, nee?