11-15-2006, 07:05 PM
Valhalla napisał(a):to tylko twoja, jakze subiektywna, opinia.To tylko twoja, jakże subiektywna, opinia.
![[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]](http://img179.imageshack.us/img179/8205/cheshirecatcopyef2.jpg)
Valhalla napisał(a):to tylko twoja, jakze subiektywna, opinia.To tylko twoja, jakże subiektywna, opinia.
Valhalla napisał(a):nie.Wypas. Im większa suka tym lepsza, yap?
to forum widzialo juz wieksze suki
Cytat:wiec nie wiem o co to halo robisz.Nie robię żadnego "halo" kwiatuszku. Ja tylko subtelnie się bronię przed niecnymi atakami na moją niewątpliwie wrażliwą i delikatną osóbkę.
-Rene- napisał(a):Wypas. Im większa suka tym lepsza, yap?Nie, im wieksza tym glupsza.
-Rene- napisał(a):Nie robię żadnego "halo" kwiatuszku. Ja tylko subtelnie się bronię przed niecnymi atakami na moją niewątpliwie wrażliwą i delikatną osóbkę.zaiste to bylo tak subtelne jak stary Pagana. Ale coz, nie znasz czlowieka
Valhalla napisał(a):Nie, im wieksza tym glupsza.To całe szczęście, że twoim subiektywnym zdaniem to forum widziało większe trv suki odemnie. Kamień z mojego młodego, dziewczęcego serca jebnął wprost na czarno- białą posadzkę pałacu.
Cytat:zaiste to bylo tak subtelne jak stary Pagana. Ale coz, nie znasz czlowieka"Ojej..."
Valhalla napisał(a):no to juz wiesz.
-Rene- napisał(a):Który masz na myśli?