• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

Albo siedzą na swoich ciężkometalowych mieczach i sa za twardzi na przyziemne i absurdalne poczucie humoru.
Poza tym w tekście nie było ani jednego "twoja stara" to w jaki niby sposób on miał być śmieszny?

A groźni fani mamowara z przystrzyżonymi grzywkami wzbudzają we mnie taki strach, że boję się wyrzucić śmieci, żeby mnie jakis przy śmietniku nie przydybał.
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

jak to dobrze, ze nie mam grzywki... (;
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Cytat:Albo siedzą na swoich ciężkometalowych mieczach i sa za twardzi na przyziemne i absurdalne poczucie humoru.
Poza tym w tekście nie było ani jednego "twoja stara" to w jaki niby sposób on miał być śmieszny?

Akurat ja uwielbiam absur, ale ten był przyciężki nieco i wymuszony IMO po prostu Tongue Nie z powodu tematu, bo pośmiać się należy z wszystkiego :]
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

ReTuRn napisał(a):pośmiać się należy z wszystkiego :]

Pośmiejmy się z twojej jebanej starej [Obrazek: s4bo7.gif]
[Obrazek: kopniakbv7.gif]
Odpowiedz

ohohhahahaha na ostro się kręci, widzę
Odpowiedz

Cytat:Pośmiejmy się z twojej jebanej starej

Jeżeli by wierzyć w reguły genetyki, to twoja daje więcej powodów do śmiechu.
"All that's left to say is: Farewell"
Odpowiedz

A twoja do żalu i rozpaczy ;(
Odpowiedz

Kod:
Schudnąć po piwie

Po zdrowych owocach i warzywach kolej na zdrowy napój. W kuchni śródziemnomorskiej jest nim na ogół czerwone wino, ale polscy i izraelscy naukowcy (tym razem pierwszym autorem pracy jest dr Zenon Jastrzębski z Narodowego Instytutu Zdrowia Publicznego w Warszawie) postanowili przyjrzeć się działaniu piwa. Piwo cieszy się raczej złą sławą, obarcza się go m.in. odpowiedzialnością za tycie (nie bez powodu dodatkowy tłuszcz na brzuchu piwosza zwany jest "mięśniem piwnym"). - Nic bardziej mylącego - twierdzi dr Jastrzębski. - Przyrost wagi to raczej efekt golonek, kiełbasek czy chipsów zjadanych przy okazji picia piwa - dodaje naukowiec. - Z naszych badań wynika, że piwo nie tuczy, lecz odchudza. Choć trzeba uczciwie powiedzieć, że nie badaliśmy pełnego piwa, ale jego liofilizat, a więc to, co zostaje po odparowaniu wody i alkoholu, bo sam alkohol jest - jak wiadomo - wysokokaloryczny.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

chciałbym zobaczyć brzuch tego naukowca
Odpowiedz

Chciałbym zerżnąć jego gnijącą walącą matkę ;f[/b]
Odpowiedz

Nikt nic nie pisze, wszyscy onaniści oglądają Miss Świata
Odpowiedz

Chujowo
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

nikt sie nawet nie przypierdala, żadnej wojny nie ma... chyba z nudów się wezmę za pracę kreatywną
Odpowiedz

No co Ty..za prace kreatywną..Zaraz październik,studia..narobisz się jeszcze chyba
[Obrazek: cheshirecatcopyef2.jpg]
Odpowiedz

Studia moja droga to ja mam juz za sobą jakis czas. A praca kreatywna jaka chodzi mi po głowie to powrót do projektów maszyn które robią... nic
ostatni zrobiłem chyba ze dwa lata temu
Totalnie odmulająca rozrywka bez sensu i pożytku
moje projekty sa genialne - care to take a look? Może okaże się że nie jestem sam na tym świecie.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości