08-08-2006, 07:15 PM
...ciąg dalszy ;]
Nevermore napisał(a):Niektórym połowę postów wyjebało, zaś widac kto pierdoli o głupotach a kto o muzyce pisze.Ale bezsensu wywalac ten temat w piździec, powinien zostac dla potomnych IMO-tyle pięknych bluzgów i miażdżących wymian.Chuj z tym komu ile postów wyjebało komu,ale własnie w tych bluzgach i pierdoleniu bez sensu cały problem.Ilekroć nic ciekawego sie na forum nie działo,to z nudów przeglądałem sobie ten temacik i skręcałem ze smiechu czytając wypociny co poniektórych forumowiczów.
Cytat:Niektórym połowę postów wyjebało, zaś widac kto pierdoli o głupotach a kto o muzyce pisze.
Cytat: i tak nikomu z potomnych tych 400 stron pewnie nie chciałoby się przeglądać, nie mówiąc już o czytaniuToć ja własnie czasami przeglądałem ten temat
Kamael napisał(a):Kto to Ryszard Cebula? ;D
Kamael napisał(a):I dlatego właśnie warto było temat wywalić. BTW, ciekawe kto stracił ich najwięcej.
Nie narzekać - i tak nikomu z potomnych tych 400 stron pewnie nie chciałoby się przeglądać, nie mówiąc już o czytaniu, a pewnie szybko to nadrobicie. A i znów łatwiej będzie przeglądać temat.
Arion napisał(a):z całym szacunkiem - ciekawe kto przeglądał te 400 stron tematu w poszukiwaniu inspirujących bluzgówTwoja stara...?
R_amze_S napisał(a):Arion napisał(a):z całym szacunkiem - ciekawe kto przeglądał te 400 stron tematu w poszukiwaniu inspirujących bluzgówTwoja stara...?
Vomitor napisał(a):R_amze_S napisał(a):Arion napisał(a):z całym szacunkiem - ciekawe kto przeglądał te 400 stron tematu w poszukiwaniu inspirujących bluzgówTwoja stara...?
Twój drugi stary grający rolę twojej starej?