• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

buubi napisał(a):Co leci z głośników jest dobre. Można zarówno skorzystać z tego co ktoś słucha - zasugerować się, jak i samemu polecić coś ciekawego. Nie orajcie tego tematu...
Dobra, dobra, boisz się o swoje posty Wink

KelThuz napisał(a):drogi w Polsce są zbrodniczo kurewsko wąskie, niczym wagina 14letniego lachona, a do tego po kiego chuja rosną na poboczu drzewa i nikt nie wycina tego gówna, skoro zawsze wpadają na nie samochody co równa się śmierci na miejscu, psia mać
Ot, taka sobie obserwacja, czy coś osobistego?
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):drogi w Polsce są zbrodniczo kurewsko wąskie, niczym wagina 14letniego lachona, a do tego po kiego chuja rosną na poboczu drzewa i nikt nie wycina tego gówna, skoro zawsze wpadają na nie samochody co równa się śmierci na miejscu, psia mać

Znaczy wyciąć i uj ? I caly swiat ustawić tak samo pod homo sapiensa ? Wink

Btw. nie trza popierdalac jak szalony. Ja jeżdżę codziennie wiele kilosów i nie zamierzam wypadac z drogi a co dopiero w jakieś drzewo Wink

warsadal napisał(a):
buubi napisał(a):Co leci z głośników jest dobre. Można zarówno skorzystać z tego co ktoś słucha - zasugerować się, jak i samemu polecić coś ciekawego. Nie orajcie tego tematu...
Dobra, dobra, boisz się o swoje posty Wink

Hehe nawet nie wiem ile mam Laughing
Odpowiedz

ad.1
Należy wyciąć te, które:
a) ograniczają pole widzenia pieszych, którzy nie są w stanie dostrzec nadjeżdżających samochodów (taką sytuacje miałem w drodze do szkoły, czasem czekało się kilka minut żeby przejść przez jezdnie);
b) ograniczają pole widzenia kierowców, przez co nie widzą pieszych (np. na zakrętach).
ad.2
Sporo, przystopuj troche Wink
Odpowiedz

nie, nalezy wyciąć wszystkie przydrożne drzewa, i poszerzyć drogi, zeby byly jak w USA :>
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

Buubi - chodziło chyba raczej o usunięcie starego tematu "Co leci z głośników", który zamknąłem, a który na razie ciągle leży na traszowisku.
Chyba z miesiąc temu przecież założyłem nowy, tak więc bez paniki ;D.
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):nie, nalezy wyciąć wszystkie przydrożne drzewa, i poszerzyć drogi, zeby byly jak w USA :>
Też niegłupie ale, znając KDDiA, skonczyłobysię na wycięciu drzew ;p
Odpowiedz

buubi napisał(a):

Znaczy wyciąć i uj ? I caly swiat ustawić tak samo pod homo sapiensa ? Wink

Btw. nie trza popierdalac jak szalony. Ja jeżdżę codziennie wiele kilosów i nie zamierzam wypadac z drogi a co dopiero w jakieś drzewo Wink

Tu nie chodzi o popierdalanie jak szalony. Drogi mamy wąskie, pobocza przy niech nie uświadczysz a pół metra od miejsca gdzie kończy się asfalt, lub materiał asfaltopodobny rośnie drzewo. W sytuacji kiedy ktoś z naprzeciwka popierdala jak szalony i sytuacja robi się groźna nie ma nawet gdzie zjechać, bo skończy się to tak samo jak czołowe zderzenie z delikwentem z naprzeciwka.
Tak więc drzewa nie powinny rosnąć przy drogach. I nie interesują mnie tutaj opinie co niektórych speców od przerody, że nasze wąskie drogi wzdłuż których rośnia drzewa to niemal znak firmowy pewnych rejonów kraju, że to piekne, urokliwe i ewenement na skale światową. To jest po prostu niebezpieczne. Już nie wspominając o sytuacjach, kiedy po burzy masa dróg jest nieprzejezdna bo wiatr połamał drzewa.
"Marysia mała pierdolca miała, pierdolca jasnego jak śnieg.
Gdziekolwiek biegła Marysia mała, pierdolec rozsadzał jej łeb..."
Odpowiedz

wrociłam fagasy Laughing
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me
Odpowiedz

Co widać i słychać Wink
Odpowiedz

jak to slychac? Big Grin
jeszcze nie puscilam zadnej butli, ani nawet nie beknelam..
Odpowiedz

no to do zobaczenia we wtorek Laughing
Odpowiedz

nikt sie nie odezwał :> wróciłem Laughing
Odpowiedz

Konia.
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

Valhalla napisał(a):jak to slychac? Big Grin
jeszcze nie puscilam zadnej butli, ani nawet nie beknelam..
Subtelna jak rozjebany czołg
[Obrazek: 266c114d403ad301.gif]
Odpowiedz

^
cala ja Wink
to wplyw tygodniowego pobytu ze znajomymi plci meskiej, ktorzy to sobie nie zalowali.. Surprised
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości