• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

rozmowy nie całkiem kontrolowane :>

To może nie do końca w temacie, ale zabiła mnie swego czasu jedna dupa , z którą rozmawiałem tak z 5-6 lat temu w kultowej Rampie. Świeżo upieczona maturzystka , maturę zdawała m.in z rosyjskiego a nie miała pojęcia co to jest cyrylica Neutral
[Obrazek: gieksaflaga2.gif]
Odpowiedz

no to w mojej klasie technikum ekonomicznego koleżanka w 4 klasie pyta sie na rachunkowosci ile jest 60% z jakieś tam kwoty Big Grin
Odpowiedz

RamzeS napisał(a):Necro Desecrator napisał:
Obecnie mamy co najmniej 10 razy za duzo studentów

Święta prawda...

Ja się z tym zgadzam, no ale skoro pracodawcy wymagają na stanowiska które luźno mógłby objąć ktoś po liceum/technikum wyższego wykształcenia to co się dziwić. U mnie też na pierwszym roku było kilkunastu takich aparatów że hoho, ale egzaminy z matmy i fizyki skutecznie ich zutylizowały.
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Kamil-Reloaded napisał(a):no to w mojej klasie technikum ekonomicznego koleżanka w 4 klasie pyta sie na rachunkowosci ile jest 60% z jakieś tam kwoty
ale super numer
Odpowiedz

niezla beczQ
Odpowiedz

Do tego wlasnie prowadzi ,,bezpłatne" szkolnictwo. A bedzie coraz gorzej
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Niestety, dzisiaj studia robi sie nie dla wiedzy, a dla papierku i zasady. I nikt tego nie zmieni, bo tym wszystkim kierują pracodawcy, bo to oni sobie życzą wyższe wykształcenie, bo to oni mają w dupie ludzi z wykształceniem srednim i zawodowym. (no chyba ze chodzi o kase w supermarkecie) Kiedys ludzie konczyli zawodówki i wiecej potrafią niż dzisiejszy niejeden studencik.
Odpowiedz

Kamil-Reloaded napisał(a):dzisiaj studia robi sie nie dla wiedzy, a dla papierku i zasady

i po to żeby do wojska nie iść :>
Odpowiedz

to akurat zaleta poboczna ;>
Odpowiedz

kamil, chcialbys pojsc do woja?
Odpowiedz

jeśli nie byłby to obóz koncentracyjny dla psychopatów to z przyjemnością ;P
Odpowiedz

IstnyKurwaRomantyk napisał(a):kamil, chcialbys pojsc do woja?

pewnie nie bo tam wszyscy mają "łyse pały" jak dresy
Odpowiedz

Ja bym nawet poszedł do woja, by troche nad-człowieka podszlifować ale jestem na to za delikatny i zbyt wygodnicki
[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]
Czas przeorania to czas oczyszczenia
Odpowiedz

Necro Desecrator napisał(a):nad-człowieka podszlifować ale jestem na to za delikatny i zbyt wygodnicki
\

No przecie jedno drugiemu przeczy.
Odpowiedz

-_-' Ave hołoto...
[)R\/M $ - THAT's ALL MY LIFE...

[Obrazek: 21lg2.jpg]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 4 gości