- Liczba postów:
- 1,702
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
Studia sie powinno zaorać. Obecnie mamy co najmniej 10 razy za duzo studentów. W Normalnych Czasach studia kończyli tylko nad-ludzie, rzeczywiście coś po nich umiejąc. Obecnie polski pół-inteligent przez caly semestr zapija pale,przed egzaminem uczy sie dwa dni i po jego zaliczeniu wszystko zapomina. Magisterium robi w oparciu o Wikipedie i ma tytul w kieszeni. Co za pierdolone marnotrawstwo czasu i Pieniędzy.
studentow niestety bedzie coraz wiecej,a równanie poziomu w dół bedzie zachodzic z taka sama koniecznoscia jak obecnie,zreszta nawet teraz każdy Zdzichu z Pcimia Dolnego ma przynajmniej tytuł z Polotologii czy Stosunkow Miedzynarodowych. UNICESTW!
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia
- Liczba postów:
- 1,995
- Liczba wątków:
- 32
- Reputacja:
-
0
Szlag, uprzedziłeś mnie. Niestety, Zoltan, nie załapałeś, że w myśl 'reformy' pana ND to Ty nie powinieneś być studentem z racji dużego wkładu pracy i marnych wyników.
No nic, spadam, biforek przed studniówą rzecz obowiązkowa.
- Liczba postów:
- 1,702
- Liczba wątków:
- 3
- Reputacja:
-
0
To juz nie jest śmieszne, u mnie na dziennikarstwie sa tak skrajne matoły, pozbawione na dodatek elementarnej ogłady, że jedyne co chcę zrobic to wyruchac je wszystkie jak szmaty,jak dziwki spod latarni i splunąc
![[Obrazek: f433e6e70962e617.jpg]](http://images39.fotosik.pl/274/f433e6e70962e617.jpg)
Czas przeorania to czas oczyszczenia
- Liczba postów:
- 4,216
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
3
ja mam na studiach mateuszka, ktory nie wie do czego sluzy wykropkowane pole w ankiecie, chociaz pod spodem jest jak wol napisane ze nalezy wpisac tam imie i nazwisko, mam tez anie, ktora po maturze z historii i wosu nie wie, co to jest sobór. ogolnie takie przypadki moznaby mnozyc. ja poszlam na politologie bo uwazam, ze to ciekawe studia, ale nie sadze aby mi sie przydaly w przyszlosci.
Everyday I look into the mirror
Staring back I look less familiar
I've seen all seven faces
Each one looks a lot like me