• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ROSKILDE FESTIVAL '06

Jedzie ktos?
Lista zespolow jak z dupy wzieta. No moze oprucz Hatesphere(czy jak to sie pisze) i Opeth. A reszta to jakies homo-emo-rock zespoly i takie rockowe itd...o,bob dylan ma tam grac Tongue Rolleyes Wink ale gwiazda festivalu to chyba bedzie G n' R Smile jejku,ale sie ciesze,zeby zobaczy axl i te jego pedalskie warkoczyki. bedzie niezly ubaw, chlanie przez caly tydzien, spanie pod namiotem i muzyka 24 na dobe Smile
ROSKILDE,HERE I COME Laughing ,czy cos w tym stylu,cena rzeczywiscie droga,ale w danii to co innego,to jakos przejdzie,choc 1350 kr. (ok.700 zl) i jeszcze na dojazd. ale przestane pic przez trzy miesiace,to moze sie uzbiera Tongue Laughing
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

Może kiedyś uda mi się wybrać, narazie nie zanosi się by w najbliższych latach było mnie na to stać ; ).
Z zatwierdzonego składu interesowaliby mnie: Franz Ferdinand, Clap Your Hands Say Yeah, Sigur Rós i Tool. Narazie więc moim zdaniem jakoś średnio, pewnie wielu wykonawców jeszcze dojdzie.

Aha, no i nie wydaje mi się by Gunsi byli jakąś gwiazdą tego festiwalu.
Odpowiedz

o Tool tez ma grac? a fajna muzyke graja,bo z nazwy ich znam,ale jeszcze nie suchalam ich muzyki Rolleyes
Jag är inte en människa. Det här är bara en dröm, och snart vaknar jag. Det var för kallt och blodet levrades hela tiden.
Odpowiedz

A ma grać, chyba z organizatorami dogadali się jako jedni z pierwszych.
Nie znasz? Dziwne ;P. Zajrzyj do tematu o tym zespole, może się dowiesz czy warto ; ).
Odpowiedz

no jakos nie mialam okazji Rolleyes ...ale ja i kumple mamy inny cel Big Grin chlanie przez caly tydzien.wiem,ze durne i szkoda na to kasy,ale i tak swietna zabawa bedzie,no cos jeszcze zobaczymy Smile
to i tak rozgrzewka przed wiekszym zlem,czyli przed wacken open air Smile
Odpowiedz