• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rhapsody Of Fire

Blood cos tam Tour, scisle poczatki kwietnia, Progresja, oblukaj wydarzenia w tym lokalu, powinno cos byc juz. Ponoć.
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

A w Łodzi się pokażecie? Smile
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):A w Łodzi się pokażecie? Smile

macie tam chujowe kluby, ale Łódź jest w planie trasy - chyba że nie dogadamy się o godziwe warunki, to wtedy ominiemy ją
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):
aXe Rose napisał(a):A w Łodzi się pokażecie? Smile

macie tam chujowe kluby, ale Łódź jest w planie trasy - chyba że nie dogadamy się o godziwe warunki, to wtedy ominiemy ją
Ja wiem, czy takie chujowe? W Dekompresji w niedzielę gra Behemoth Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Ja wiem, czy takie chujowe? W Dekompresji w niedzielę gra Behemoth Wink

chodzi mi o warunki, jakie proponuje menadżment tychże, a te są liche. Behemoth u nas też gra, w dyskotece Tongue
Odpowiedz

Pare miesięcy temu moja koleżanka miała bzika na punkcie Rhapsody i mnie tym zaraziła Smile Black Dragon to chyba ich najlepsza piosenka Smile
'...Black dragon fly high regain your past
Lost in the fire, the fire of hate
Black dragon fly high spit your red flame
They're lost in the fire of damned
The fire of hate ...'
Odpowiedz

Tabitha napisał(a):Pare miesięcy temu moja koleżanka miała bzika na punkcie Rhapsody i mnie tym zaraziła Smile Black Dragon to chyba ich najlepsza piosenka Smile

najlepsza ich piosenka, to ta której jeszcze nie nagrali i mam nadzieję, że nie nagrają Tongue
MIGHT IS RIGHT!
"Adding rap to rock is like taking the most beautiful woman you've ever seen to a plastic surgeon and asking him to put a penis on her."
- Karl Logan
Odpowiedz

temat znów ruszył... ciekawe czy tym razem więcej będzie przeciwników czy fanów.
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

no no Rhapsody fajne jest i bardzo klimatyczne jak dla mnie Smile swietne na sesje RPG (o czym wspominalem juz w offtopicowym poscie w temacie RPG)
Odpowiedz

Rumian napisał(a):swietne na sesje RPG (o czym wspominalem juz w offtopicowym poscie w temacie RPG)

i tu się zgadzam Tongue
Paszkwil (wł. pasquillo) to utwór literacki, często anonimowy lub publikowany pod pseudonimem, skierowany przeciw konkretnej osobie, ośmieszający ją w sposób oszczerczy i obelżywy.
Odpowiedz

Rumian napisał(a):no no Rhapsody ) swietne na sesje RPG

To chyba tylko w przypadku gdy wasze postacie sa pedalami.
Odpowiedz

hmm ciekawe czemu... moze przyblizysz?
Odpowiedz

Rumian napisał(a):hmm ciekawe czemu... moze przyblizysz?

logika jest taka:
Rhapsody gra pedalską muzykę -> korzystają z niej spedaleni gracze w pedalskie RPG -> ich postacie MUSZĄ być pedałami.
No nie inaczej!
MIGHT IS RIGHT!
"Adding rap to rock is like taking the most beautiful woman you've ever seen to a plastic surgeon and asking him to put a penis on her."
- Karl Logan
Odpowiedz

Annunakki napisał(a):
Rumian napisał(a):hmm ciekawe czemu... moze przyblizysz?

logika jest taka:
Rhapsody gra pedalską muzykę -> korzystają z niej spedaleni gracze w pedalskie RPG -> ich postacie MUSZĄ być pedałami.
No nie inaczej!

Dla mnie pedalską muzyką jest BSB a nie Rhapsody, ale nie będę sie z Tobą Kelthuz kłócic ; p
Wink
Odpowiedz

dobra kazdy moze miec swoje zdanie... jakby nie patrzec Rhapsody mi sie podoba a orientacje (tak jak i moi koledzy od RPG) mam heteroseksualna :]
Odpowiedz