• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Requiem for a dream

wspaniała muzyka i co oprócz tego?Smile
Fuck it all! Fuck this world!
Odpowiedz

tylko wspaniala muzyka Smile
Odpowiedz

Bardzo dobry film, mi sie podobal, muzyka bardzo dobra, dokladnie jedna piosenka Smile
Nie wierzę w nic, nie pragnę niczego na świecie
Mam wstręt do wszystkich czynów, drwię z wszelkich zapałów, posągi moich marzeń strącam z piedestałów ... i zdruzgotane rzucam w niepamięci śmiecie !
Odpowiedz

Moim zdaniem zarówno świetna muzyka jak i film Smile
by the grace of god almighty
and the pressures of the marketplace
the human race has civilized itself
it's a miracle

roger waters
Odpowiedz

niewiem, niestety jeszcze nie miałam okazji obejrzeć więc szerzej wypowiem się na ten temat kiedy indziej
Smile
Odpowiedz

Muza jest niesamowita, piętnuje klimat filmu :0

ps. witam primosh =D we meet again..
Odpowiedz

tix napisał(a):Muza jest niesamowita, piętnuje klimat filmu :0

ps. witam primosh =D we meet again..

juz mnie trzeci raz witasz na tym forum Smile
Nie wierzę w nic, nie pragnę niczego na świecie
Mam wstręt do wszystkich czynów, drwię z wszelkich zapałów, posągi moich marzeń strącam z piedestałów ... i zdruzgotane rzucam w niepamięci śmiecie !
Odpowiedz

tylko skzoda ze mu reke ucieli Mad
Fuck it all! Fuck this world!
Odpowiedz

Osobiście nie lubię zbyt realistycznych filmów, ten też nie jest wyjątkiem - taki sobie.

A muzyka ? Muzyka świetna ;P
Nie wygrywa wielkiej batalii ten, kto poprzestanie na prostocie lwa. Trzeba być do tego na równi lwem i lisem, który wyczuwa sieć.
Niccolo Machiavelli
Odpowiedz

podoba sie i to wszystko Big Grin
Un Fanstasma Tra Noi
Odpowiedz

Tylko muzyka ? eh... film genialny sila przekazu zabija wgniatajac w fotel jego uzytkownika... jeden z najlepszych filmow jaki w zyciu widzialem polecam tez americam history x, moonlight (tego w polsce dostac sie prawie ze nie da, polskich stron o tym zero), PI
No fear of dying or a thought of surrender...
Odpowiedz

zaiste film niezły...
ale MOONLIGHT lepszy! To dopiero wstrząsa widzem...
...And eternity be my curse
Chant of the prophets
...And eternity be my oath
Sorrow of the solitude
Odpowiedz

Czy film był dobry czy nie -ciężko ocenić. Jak dla mnie po prostu był wstrząsający i pokazywał więcej niż inne o tej samej tematyce, ale trzeba też przyznać - w dużo szerszym wymiarze i w taki sposób, że nie mogłam oderwać wzroku od ekranu. Muzyka także zasługuje na zauważenie, naprawdę świetnie budowała atmosferę filmu.
Odpowiedz

Bardzo dobry film muzyka genialna bardzo klimatyczna, gra aktorów godna uwagi, film z nakręcony z bardzo wielkim i głębokim przesłaniem.
I nadeszła szkoła...

gg # 4622287
Odpowiedz

Film był genialny. choć dość prosta historia to sposób w jaki umieścili bohaterów w swoich rolachto było genialne. Ostatnie 1o min. zabiło mnie. Clint Mansel jest geniuszem soundrack'ów. polecam film PI Rolleyes
Terrorist want to destroy this country ,so do we !; G.W. Bush
Odpowiedz