• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Red Hot Chili Peppers

Narazie potwierdzonych jest kilka koncertów - bodaj Paryż, Londyn, Dortmund, Berlin, Lizbona ("Rock In Rio"), Madryd, Barcelona, występ na T In The Park w Szkocji oraz Praga. To chyba wszystko. Poza tym wiadomo, że w Stanach zagrają na tegorocznym festiwalu Lollapalooza.
Odpowiedz

Kurde...a kiedy Polska ?? W czym niby jesteśmy gorsi od zasranych Czechów...to trochę poniżenie...
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
[Obrazek: redpapryczkipk7.jpg]
Odpowiedz

No nie przesadzaj, od razu poniżenie ;P. Ja mam przeczucie, że jednak nas w tym roku odwiedzą. Poczekajmy.
Odpowiedz

Przemek, wyluzuj. U Czechow po prostu ludzie przychodza na koncerty, nie ma takiej maniany z biletami, sa lepszymi organizatorami- dlatego nie mozna ich nazywac zasranymi, wrecz przeciwnie.

A ja tez mam przeczucie, moze na Heinekenie beda ? Wink
Odpowiedz

Mówiąc szczerze tego właśnie się spodziewam i na to liczę... Wtedy upiekłbym kilka pieczeni na jednym ogniu ;].
Odpowiedz

Tak, te skarpetki to by fajny pomysl z ich strony, i dosyć jak to na papryczki przystalo orginalny...
Wokal Anthonego...mm...cudziak, ale napewno można powiedzieć że "By the way" jest nie udaną pytą
Suck my kiss
Odpowiedz

No dobra może nie powinienem besztać Czechów. Są bardzo zgermanizowani dlatego może mają lepszą organizację. Nie ulega jednak wątpliwości że nie jesteśmy wcale od nich gorsi i naprawdę lipa że RHCP już od prawie 20 lat nas omijają. Jeśli ktos zasługuje na koncert papryczek to właśnie Polska !! Przecież jesteśmy dużym krajem z 40 mln ludzi...z których wielu to fani Red Hotów Smile
Odpowiedz

Chciałeś powiedzieć, 60 miln Tongue A co do koncertu, to niech lepiej się pośpieszą bo słyszałam że jeszcze jedna płyta i się rozlatują...A szkoda
Suck my kiss
Odpowiedz

OFFTOP: 60 mln to chyba z Polonusami rozsianymi po świecie Wink
Odpowiedz

[Obrazek: stadiumarcadium5rm.jpg]

Smile
Odpowiedz

jest już ta nowa płyta?? Smile
Odpowiedz

Tak ma wyglądać okładka? Niezła ; ). Do premiery już niedaleko, z coraz większym zainteresowaniem czekam na ten album. Przydałaby się jakaś próbka chociaż jednego nowego kawałka, dla lepszej orientacji ; ).
Odpowiedz

Tak, tak wygląda okładka. Dostałem to w mailu bo jestem subskrybowany na newsy na redhotchilipeppers.com
Odpowiedz

Dobry zespół dobry Smile.. Big Grin

Kamael: prosiłbym o bardziej konkretne wypowiedzi, bo posty tego pokroju absolutnie nic nie wnoszą do tematu. tak obserwuję Twoje wypowiedzi i większość z nich wygląda podobnie.
dnia dobrego.
Odpowiedz

Ha!
http://youtube.com/watch?v=Pfkl58U4gbs&s...california

Miażdżący klip! ;D
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 63 gości