- Liczba postów:
- 1,376
- Liczba wątków:
- 74
- Reputacja:
-
0
Cholera akurat w matury. To se posłuchałem... No ale cóż. Kocham chłopaków tak czy inaczej. Red Hoci rządzą. Najlepszy zespół na planecie. odkąd jak gówniarz posłuchałem w 1994 r.BSSM moje życie odtąd nigdy nie było już takie same. Co do nowej płyty to najwyzszy czas bo już prawie 4 latka od BTW
BLOOD SUGAR SEX MAGIK - the best thing since bread came sliced
- Liczba postów:
- 1,753
- Liczba wątków:
- 13
- Reputacja:
-
0
Przemek87 napisał(a):Kocham chłopaków tak czy inaczej.
m a s t e r s o f m e t a l, a g e n t s o f s t e e l !
- Liczba postów:
- 1,207
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
0
Ja tam tęsknię za starym funkującym RHCP... <nostalgia>. Niemniej dziś też grają nieźle, choć co do 'sodówki' - chyba niestety fakt (dobrze jednak, że muzyka mocno na tym nie ucierpiała).
- Liczba postów:
- 1,207
- Liczba wątków:
- 15
- Reputacja:
-
0
3mam kciuki i czekam chociaż na namiastkę starego RHCP.
- Liczba postów:
- 1,376
- Liczba wątków:
- 74
- Reputacja:
-
0
Nom, powrót do funkowych korzeni byłby zajebisty !!!!! Co do koncertów i zachowań fanów w Polsce to wiem że jak grał System w spodku to nasi ich wygwizdali a Serj dostał bochenkiem, ale co zrobiła policja na koncercie disturbed ?? bo tego już nie wiem... nie kojarzę.
Mógłbym się sprzedać pod latarnią byle tylko mieć kasę jakby Papryczki przyjechaly do Polski !!!!!!!
- Liczba postów:
- 3,190
- Liczba wątków:
- 61
- Reputacja:
-
0
Ja już zaciskam pasa i ograniczam wszystkie wydatki, bo w tym roku muszę zaliczyć kilka ciekawych koncertów i kupić kilka płyt ; ). Z niecierpliwością czekam na 1 marca i ogłoszenie daty koncertu w Czechach. Jakiś koncert RHCP z tej trasy muszę zaliczyć.
- Liczba postów:
- 1,031
- Liczba wątków:
- 12
- Reputacja:
-
0
Ja moge powiedzieć w tym momencie niemal na 100 % że gdyby nie przyjechali do Polski to jade z kumplem autem do Czech na koncert...
- Liczba postów:
- 1,376
- Liczba wątków:
- 74
- Reputacja:
-
0
Potwierdziły już Papryczki przebieg trasy europejskiej ???