• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Red Hot Chili Peppers

Oj czepiasz się - Tobie się nigdy nie zdarzyło Wink ? Bo moim zdaniem zdarza się każdemu (mnie się ostatnio chamsko na angielskim prywatnym wymsknęło Embarrassed Facet coś tam: "Do you know, why everybody have to learn "Invocation" by heart?" a ja "In my opinion it's just some motherfucking tradition..."

Nobody's perfect...
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

Californication-klasyka !! ;]
Odpowiedz

aXe Rose napisał(a):Oj czepiasz się - Tobie się nigdy nie zdarzyło Wink ? Bo moim zdaniem zdarza się każdemu (mnie się ostatnio chamsko na angielskim prywatnym wymsknęło Embarrassed Facet coś tam: "Do you know, why everybody have to learn "Invocation" by heart?" a ja "In my opinion it's just some motherfucking tradition..."

Nobody's perfect...

hehe...nie mi wlasnie chodzilo o to ze to bylo fajne...rozruszali troche z Duff'em nudna imprezke... Angry
Odpowiedz

dokładnie Smile

Heh przypomniało mi się coś - przed koncertem Farben Lehre kupiłem nalewę z rozwalonym gwintem, której nie dało się normalnie otworzyć. Poszedłem do sklepu zareklamować, oczywiście nie przyjęli. No to wychodzę i idę w stronę dwóch kumpli, z ktorymi byłem, dochodzę i mówię:
"Normalnie wkurwić się można, za chuj nie otworzę tej jebanej butelki, a szmata w kasie nie chce przyjąć reklamacji"
"A co to za butelka?" - słyszę kobiecy głos zza pleców kumpla. Okazało się, że jego stara przyszła do tego sklepu zrobić zakupy i przy okazji sprawdzić, jak się bawimy Wink
Odpowiedz

hehe , ostro ... Smile
[Obrazek: metheny3.gif]
Odpowiedz

ho hehe rzeczywiscie ostro...kumpel musial miec niezle suszona glowe za to... Smile
Odpowiedz

Kumpel jak kumpel - ja będę miał suszoną, jeśli w najbliższym czasie:
a) pojawię się z matką w tym sklepie
b) matka kumpla przez przypadek powie mojej Wink
Odpowiedz

hEx napisał(a):Californication-klasyka !! ;]

klasyką to może być BLOOD SUGAR SEX MAGIC , z wiochą californijską to za okno wyjazd!

dzisiaj w ogóle o 21:30 na HBO koncert RHCP jakis puszczaja
[Obrazek: sbo3s4.jpg]
Odpowiedz

no fakt BSSM jest klasykiem...ale dla wielu ludzi i fanow to Californication jest klasykiem...ja tam sie nie zgadzam ze to wiocha...lubie posluchac nieco spokojniejszych numerow Peppersow...tak samo lubie plytke By the way...ma ona swoj klimat...
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):

klasyką to może być BLOOD SUGAR SEX MAGIC , z wiochą californijską to za okno wyjazd!

no wyskocz z tego okna :/
Nie jestem stąd
Tu mnie wrzucono
Pewnego dnia
By żywcem zjeść
By pić moją krew

Nie jestem stąd
Tu mnie zabito
Pewnego dnia
By zabić znów
By pić moją krew
Odpowiedz

velvetova napisał(a):tak samo lubie plytke By the way...ma ona swoj klimat...

Mnie się strasznie "Venice queen" podoba i "Minor thing" z tych takich nie wydawanych w singlach piosenkach ...
[Obrazek: metheny3.gif]
Odpowiedz

Saul Hudson napisał(a):
velvetova napisał(a):tak samo lubie plytke By the way...ma ona swoj klimat...

Mnie się strasznie "Venice queen" podoba i "Minor thing" z tych takich nie wydawanych w singlach piosenkach ...
hehe...a ja kocham "On mercury"i "Can't stop"(nawet singiel kupilam) Big Grin
Odpowiedz

KelThuz napisał(a):

dzisiaj w ogóle o 21:30 na HBO koncert RHCP jakis puszczaja
Jedyny ich koncert jaki widziałem to zagrany na Placu Czerwonym w Moskwie, już nie pamiętam w jakiej to było telewizji. Kiedy ich tam ujrzałem jednym z większych marzeń stała się chęć pójścia kiedyś na ich koncert. To jest atmosfera i energia!
Odpowiedz

Kamael napisał(a):Jedyny ich koncert jaki widziałem to zagrany na Placu Czerwonym w Moskwie, już nie pamiętam w jakiej to było telewizji. Kiedy ich tam ujrzałem jednym z większych marzeń stała się chęć pójścia kiedyś na ich koncert. To jest atmosfera i energia!
oo tak!! na Placu Czerwonym bylo ok 300.000 fanow! o ile pamietam zorganiowalo ten koncert MTV na czesc otwarcia rosyjskiego odzialu tej telewizji...Kiedis czesto powtarza ze chcialbym przyjechac do Polski ale jakos skutkow nie widac... Crying or Very Sad wiecie moze kogo MTV zaprosilo na otwarcie polskiego MTV? Wink (jezeli taki koncert w ogole byl)
Odpowiedz

coz... ja tam na Red Hot'ow nie czekam specjalnie... jakby gdzies byli blisko to czemu nie... ale w ogole to ostatnio musze wybrac sie na pare koncertow za granice bo inaczej nie bede mogl funkcjonowac normalnie :] Big Grin
Jimmy Page... a guitar god...
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 73 gości