Ankieta: Chcecie, by system rang by - Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie.
Aha!
72.16%
70
72.16%
Niet...
27.84%
27
27.84%
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie Wyniki ankiety

• 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Rangi userów

LUCRETIA też napierdala postami we wszystkich tematach, nawet jak nie ma nic do powiedzenia. I tez dziwnym sposobem ma łady wspólczynnik "postów/na dzień" Rolleyes
Odpowiedz

No ale ja tu siedze cały czas:/
Jakoś nie mam nic ciekawszego do roboty w weekendy i ciągle czekam na czerwoną mordęTongue
My God is beautiful.
Odpowiedz

to idź się prześpij, wyjdź na spacer, zrób cokolwiek Tongue
Odpowiedz

to kurwa gratulacje moje kochane mysie-pysie jeśli jedynym, co wzbudza w Was respekt jest liczba postów.
Odpowiedz

Nie, no jak ktoś ma wene na 50 wspaniałych i inteligentnych postów dziennie(czyli nie takich jak ten Laughing ) to niech pisze, ale nie ma nic gorszego niż posty typu "nie mam pojęcia o czym jest temat, tak tylko się chciałem/am wpisać"
KelThuz napisał(a):estem pieprzonym fanatykiem ATARI, zwalczam amigowców od roku 1989. Amigowcy to plaga świata, lewica wśród komputerowców, no i oczywiście skrajne pedalstwo
Odpowiedz

Sama przyznaj, że obyłoby się bez postów typu:

W topicu o Kurcie Cobainie

deathless napisał(a):Nie słucham Nirvany, nie mam co gadać o KurcieTongue
Tyle :]
Sleep all day.
Party all night.
Never grow old.
Never die.
Odpowiedz

o. to już wylatuje. dzięki za cynk, musiałam przeoczyć.
Odpowiedz

nie robic rank bo wszyscy beda nabijac sobie posty i nic fajnego nie wyjdzie z forum, tak jest gites Tongue
up the irons!!!
Odpowiedz

może niech wypowie się admin na ten temat ??
będzie coś w tym stylu czy nie??
mi to w zasadzie obojętne ale swoją drogą podobało mi się jak licznik postów zanikł a rang nie było co nie mówić wtedy było orginalnie bo mało jest takich for gdzie nawet licznika nie ma (przynajmniej na takie nie natrafiłem)
Odpowiedz

Rangi mi zwisają, ale liczba postów pod avatarem bardzo mnie cieszy Wink
[Obrazek: bustersMini.jpg]
Odpowiedz

przeczytałam tylko pierwszą i ostatnią stronę tematu ( Big Grin ) ale i tak napiszę co o tym myśle

jestem zdecydowanie przeciwko rangom, nie wiem czy jestem przeciwko ilości postów

rangi ogłupiają, każdy stuka ile może, bo chce się dowiedzieć jaka ranga jest następna i chce jak najszybciej przejść z jednej do drugiej, zaczną się jazdy, że ktoś się stara, pisze długie i sensowne posty i dlatego ma ich tylko 50, a ktoś pisze jednozdaniowe i jest numerem 1.

przyszłam na to forum z innego, z rangami itd (na którym przez jakiś czas byłam nr 1 w ilości postów) i podoba mi się tutaj, że czegoś takiego nie ma. piszę i zaglądam kiedy chce, nie dopada mnie chora ambicja odpowiedzenia na wszystko i przeczytania wszystkiego (patrz pierwsze zdanie Big Grin )

a co do ilości postów, hmmm, tak jeśli to by była ilość sensownych postów Wink a że tego się nie da zrobić to mi w sumie obojętnie i tak najlepiej jest tak, jak jest, nic mi nie przeszkadza.... i cieszę się, że nie ma nic różowego... przynajmniej ja nie znalazłam Big Grin
Hate... I can't control it anymore,
you'll see the red light more and more
Trapping you in destroying despite
by the red light in my eyes
Odpowiedz

a mi się coś wydaje że nie będzie ani rang ani widocznej ilości postów... (a szkoda)
Odpowiedz

mi się wydaje że nie jest źle jak jest teraz
Odpowiedz

a tu żadnej demokracji nie ma, lud chce rangi, rang nie ma... :?
Odpowiedz

Surprised
Trafiles w samo sedno - zadnej demokracji na tym forum nie ma, jest tylko wladza absolutna, wyzysk i ogolna niesprawiedliwosc spoleczna (patrz punkt 11 regulaminu tego forum) Big Grin
A tak na serio - po cholere Wam te smieszne rangi userow. Mysle ze sa znacznie wazniejsze i ciekawsze rzeczy o ktorych mozna pisac na tym forum, zamiast rozwijac temat na 8 (OSIEM!!!) podstron. Tak jakby akurat TO bylo najwazniejsza rzecza na swiecie i od tego, czy te rangi beda, czy nie, zalezala atrakcyjnosc i status forum. Jesli sklonnosc co poniektorych osob do pisania off-topicow i zupelnie niepotrzebnych postow juz w tym momencie wola o pomste do nieba, to nie wyobrazam sobie co by bylo, gdyby przywrocic ilosc topicow i dodac te rangi.
Aha - to, ze na innych forach te obie rzeczy funkcjonuja, nie jest zadnym argumentem, zeby wprowadzac je i u nas.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości