11-10-2004, 02:35 PM
równie dobrze moga nabijać posty tak poprostu ba ktoś ma 10 postów a inni np 100... zeby ich dogonić... to samo sie dzieje bez rang...
psychosis napisał(a):równie dobrze moga nabijać posty tak poprostu ba ktoś ma 10 postów a inni np 100... zeby ich dogonić... to samo sie dzieje bez rang...
Kalin napisał(a):No więc powiedzmy ze decyzja podjętapomysł jest, i większość głosujących w ankiecie odpowiedziała tak więc w czym problem)))w ankiecie i tak prowadzi "TAK" więc zatwierdzmy propozycje rang Psychosis i jedziemy z koksem
![]()
))
Cytat:on mi się od początku wydawał tepy jak wyskoczył z tym avatarem, teraz to już nabieram przekonania że miałem racje
Cytat:pomysł jest...Może inaczej.... Pomysł był!
Cytat:on mi się od początku wydawał tepy jak wyskoczył z tym avatarem, teraz to już nabieram przekonania że miałem racje
Cytat:Wiem prawda boli... ale niestety, takie życie![]()
![]()
![]()
![]()
Cytat:a po co nam forum? niech ktos zrobi stronke, walnie adresy mailowe userów i bedziemy wysylac do siebie zalaczniki pisane w Notatniku, albo lepiej... dyskutujmy przez opisy GGzlikwidujmy forum i wyrażajmy opinie poprzez maila, wtedy nie będzie żadnych wyścigów, avatary też po nic nie służą zlikwidować, ksywa po co ona unicestwić tak będzie najlepiej. Po kiego jakiekolwiek dodatki do forum niech się przeistoczy w jedną wielką skrzynkę mailową